Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

laptop amd

kabiastro

Öne çıkan mesajlar

ya arkadaşlar bu amd laptopda alınır mı bi asus a25d die bi olay var 1000 dolar ama piyasadaki nerdeyse tüm laptoplardan hızlı amd xp 2800 var içinde benim düşündüğüm bu laptop buharlaşmasın ya sıcaklıktan bişi olmaz dimi alete
yani amd laptopda kullanan varmı tavsiye eder misiniz bi bilgi alabilir miyim?
Sosyal ağlarda paylaş

pil omru olarak centrinolarin yanina yaklasamiolar sanirim ..

ama eger uygun fiyatli bisey ariosan bilkom a bi ugra. su anda avrupadaki en ucuz 14 inch ibook g4 ler turkiyede satilmakta.[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you."
Sosyal ağlarda paylaş

islemci muhtemlen iyi isinir ama asil denemen gereken laptopin kendisidir cunku her uretici kendi sogutma sistemini kullanir

ben hic amd denemedim ama acikcasi supheci yaklasiyorum athlonlara is laptopa gelince
hemde centrino gibi yuksek performansli, pil omurlu, ince ve sessiz serin sistemler varken gereksiz kaciyo

en buyuk kriterin fiyatsa amd en iyi secim ama[signature][hline] o_0
Sosyal ağlarda paylaş

intel kendi sitesinde centrino1.5 performans olarak 3.06 kadar hatta bazı durumlarda daha iyi sonuclar veriyor diye yazmisti. bunun uzerine ben de centrino almaya karar verdim.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

centrino platformun adi
platform icinde anakart + wireless card +p4 mobile islemci barindiriyo
anlasilcagi gibi en onemli olay islemcide bitiyo bazi firmalar komple playformu diil sadece islemciyi de kullanabiliyo akliniz karismasin

ama size soyle bi onemli nokta soyliyim p4 M alirken 2mb cache li yeni dothan islemcilerden alin
bunlar 1 mb cacheli baniaslara gore daha performansli ve daha az isi yayiyo.

bulabilisem eskiden post ettigim karsilastirma tblosunu gonderirim burayada...[signature][hline] o_0
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infeqted, 17 Ekim 2004 12:26 tarihinde demiş ki:
ya allahini seven biri soylesin
isinma neden laptopun omrunu azaltiyor
biri soyliyebilirmi

teknik detaylarini bilmiyorum ama ozellikle harddiske zarar verdigi soyleniyo

kisa vadede sorun eger oyun oynuyosan ve alet cok isinirsa performansta cok buyuk dusus oluyo[signature][hline] o_0
Sosyal ağlarda paylaş

HP Compaq veya Toshiba gibi markaların AMD işlemcilerini alırsan hiçbir sorunla karşılaşmadan uzun yıllar boyunca kullanırsın. Bu firmalar laptoplarında etkili soğutma sistemleri kullanıyorlar, haliyle biraz fazla ses çıkartır ama için rahat olur en azından.[signature][hline]They feed on the living to stay undead.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...