kabiastro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ya arkadaşlar bu amd laptopda alınır mı bi asus a25d die bi olay var 1000 dolar ama piyasadaki nerdeyse tüm laptoplardan hızlı amd xp 2800 var içinde benim düşündüğüm bu laptop buharlaşmasın ya sıcaklıktan bişi olmaz dimi alete yani amd laptopda kullanan varmı tavsiye eder misiniz bi bilgi alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ben amd laptoplain hepsinin cok isindigini duydum ve bu asiri isinma omrunu azaltiyor laptopin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 pil omru olarak centrinolarin yanina yaklasamiolar sanirim .. ama eger uygun fiyatli bisey ariosan bilkom a bi ugra. su anda avrupadaki en ucuz 14 inch ibook g4 ler turkiyede satilmakta.[signature][hline][i]"Someday, someone will best me. But it won't be today, and it won't be you." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 islemci muhtemlen iyi isinir ama asil denemen gereken laptopin kendisidir cunku her uretici kendi sogutma sistemini kullanir ben hic amd denemedim ama acikcasi supheci yaklasiyorum athlonlara is laptopa gelince hemde centrino gibi yuksek performansli, pil omurlu, ince ve sessiz serin sistemler varken gereksiz kaciyo en buyuk kriterin fiyatsa amd en iyi secim ama[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabiastro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ya bu centrino olayı nedir p4 diebilir miyiz yoksa daha mı iidir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabiastro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 yani bu centrino 1500 falan neye tekabul edio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 intel kendi sitesinde centrino1.5 performans olarak 3.06 kadar hatta bazı durumlarda daha iyi sonuclar veriyor diye yazmisti. bunun uzerine ben de centrino almaya karar verdim.[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 centrino platformun adi platform icinde anakart + wireless card +p4 mobile islemci barindiriyo anlasilcagi gibi en onemli olay islemcide bitiyo bazi firmalar komple playformu diil sadece islemciyi de kullanabiliyo akliniz karismasin ama size soyle bi onemli nokta soyliyim p4 M alirken 2mb cache li yeni dothan islemcilerden alin bunlar 1 mb cacheli baniaslara gore daha performansli ve daha az isi yayiyo. bulabilisem eskiden post ettigim karsilastirma tblosunu gonderirim burayada...[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: green_martian, 15 Eylül 2004 00:30 tarihinde demiş ki: ayrica laptoplarin gucleri hakkinda bi fikir sahibi olmaniz icin karsilastirmali bi link atiyim; http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2129&p=10 [signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabiastro Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 saolun millet teşekkürler[signature][hline] [Bu mesaj kabiastro tarafından 17 Ekim 2004 12:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 ya allahini seven biri soylesin isinma neden laptopun omrunu azaltiyor biri soyliyebilirmi[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 şuan centrino 1.7 li toshiba laptop kullaniyorum bence centrinodan şaşmıycaksin[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 said: Infeqted, 17 Ekim 2004 12:26 tarihinde demiş ki: ya allahini seven biri soylesin isinma neden laptopun omrunu azaltiyor biri soyliyebilirmi teknik detaylarini bilmiyorum ama ozellikle harddiske zarar verdigi soyleniyo kisa vadede sorun eger oyun oynuyosan ve alet cok isinirsa performansta cok buyuk dusus oluyo[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 HP Compaq veya Toshiba gibi markaların AMD işlemcilerini alırsan hiçbir sorunla karşılaşmadan uzun yıllar boyunca kullanırsın. Bu firmalar laptoplarında etkili soğutma sistemleri kullanıyorlar, haliyle biraz fazla ses çıkartır ama için rahat olur en azından.[signature][hline]They feed on the living to stay undead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar