phantomstar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 selamlar pati ailesi uzgunum bu konuyu actıgım için ama arama yaptım ve tam olarak indirilecek bi site goremedim Benim aradığım win 98 e en uygun Mame emulatoru surumu link verirseniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler Saygılar...
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 98 e uyar mi bilmem yani ole bir ayrinti bilmiyorum. Mame Guide
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 http://www.whiper.com/mame/Mame32v.87_Binary.exe yasak masak demeyin arkadaşlar mame nin kullanılması yasak deil rom ların 24 saatten fazla elde tutulması yasak. dolayısıyla mame download linkini burda wermemin de sakıncası yok[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 İyi güzelde paticiğin serveri niye acılmıyo hiç (:[signature][hline]msn/mail mail icq
phantomstar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 cok tesekkur ederim Mr Bomb.Benimde maksadım sadece oyunlara bakmak ancak biraz karısık sanırım bu emulator oyunlarının içinden bir sürü rom cıktı ve neyi nereye koyacağımıda bilemiyorum biraz acemiyim de bilgin varsa soyler misin
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 ayrıca mame dışında "kawaks" we "neo-geo adlı emülatörleri de tawsiye ederim. mame yi öğrendikten sonra onları da yükle. emülatör konusunda yardımı www.antikoyun.com adresinden alabilirsin.[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy [Bu mesaj arcane tarafından 12 Ekim 2004 14:31 tarihinde değiştirilmiştir]
phantomstar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2004 çok tesekkur ederim gercekten yardımların için eger bi sorunum olursa artık ozel msg ı kullanırım senin içinde sakıncası olmazsa tekrar saol saygılar...
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 rom download linki sormak , vermek yasaktır.[signature][hline]It outnumbers you one to many.
streamin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 arcane sana neden die gereksiz bir soru sorsam ve senden gerekli bri cevap istesem ve bu arada edonkey emule ftp linkleri vermektemi yasak ve yasaksa neden?????
Öne çıkan mesajlar