streamin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 arkadaslar netten yayin yapan dusuk bitrate li ...kaliteli radyolar biliyosaniz paylasalim lutfen ....mesela winamp shotcast bu konuda cok ciddi bri kaynak sunuyo ..ancak tr radyolara yer vermiyo sizlerin bildikleri varsa....[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorjan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 tr bilmiyorum ama chrys'in icq dan surekli soyledigi odul alan ao radyosu var. onu dinleyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 RadyoSU[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) [Bu mesaj Penthesilea tarafından 16 Ekim 2004 15:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 http://www.radioeksen.com/live.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 launch.yahoo.com eksiksiz. muhteşem.[signature][hline]oooooofff of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 horace a katılıyorum. ne istersen onu çalıyo :)[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 oha yaaa Neden kimse söylemedi bunu bana önce NEDEEEEN *!çölde su bulmuş kadar sevinir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 çok hoş[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor. sende şansını deneyebilirsin... ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 launch a bende girdim ama tam olyını kavrayamadım uyku sersemiş halimle :) nası oluyo tam olarak yahu[signature][hline]O artık Ays Hokey'ci..Kafası gözü dağılana kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 vay be! tamamen istediğin şeyleri çalıyor ha.. *!horace'e minnetlerini sunar*[signature][hline]O artık Ays Hokey'ci..Kafası gözü dağılana kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 hersey tamamda bende pop-blocker oldugu ıcın calamadıgını soyluyo bunu nasıl halledebılırım acaba basına gelen var mı ?[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 radyo olayı pop up gibi bi pencerede açılıyo sanırım ondandır pop up blockerı kapat yada öyle bi özelliği varsa sadece yahooya izin ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar