Predator Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Evde 2 tane karasinek var hayatımda ilk kez böylesini görüyorum. Küçük birşey hatta şu an etrafımda dönüp duruyor. Ama inanılmaz hızlı uçuyor yakalamak falan imkansız. Boyna dönüp dolaşıp elime koluma konuyor. Acaba yumurta falan mı bırakıyo gibi paranoyalar başladı zaten. Bi tanesini bizimkiler mefta etmiş ama benim odamdaki 2 gündür dönüp dolaşıyo. Nedir bunun çözümü ya ?[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki: fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır... Mirage Icq'da demiş ki: Predator (10:17 PM) : terminale gittim çok iyi bir film ya Mirage (10:17 PM) : terminalör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 metan gazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 1 adet çakmak + 1 adet deodorant. *!pısssssss* iştaaa bugünkü yimaamız hazıır[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar