herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 http://web03.biletix.com/etkinlik/NLPR4/TURKIYE/tr Arkadaşlar, çok darda kaldım. çok sevdiğim, aşık olduğum ama bir türlü sevgilim olmayan biri ile konsere gidecektik. ihmalkarlık ve salaklık dolu olan ben. şu an itibariyle bileti almak için girdim, fakat biletlerin tükendiğini gördüm. Biliyorum beyhude bir çaba, ama ne olur ne olmaz diye. şansımı denemek istedim. yukarıdaki linkteki cat power konserine iki bileti olan var mı acaba aramızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 kız sevgilin olmuyorsa niye kızla gidion abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 bilet kalmamis, bana gidelim plaktan dinleriz de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 sonra HOP! hemen emesen iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 'konsere vereceğimiz parayla 2 kilo et alırız, gel bizde dinleyelim torrent'ten indirdim ben' de. öhm. Şaka bir yana duyarsam öyle fazla bileti olan vs. söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 elifg'de tam bir mutfak mantalitesi var. sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 iyi ki zamanında 2 bileti almışım oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar