Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik Cort X2 - Maxon CP9Pro+ Compressor - ADD+ Ratortion 3


MADBOY

Öne çıkan mesajlar

Buraya da acayim dedim, pek alici cikacagini sanmiyorum ama sansimi deneyeyim yine de.

Gitar siyah versiyonu, bir arkadasimin, 3-4 senelik falan sanirim ki evden hic cikmadi, kozmetik olarak cizik vuruk vesaire sorunu hic yok, sadece klavyenin tozdan pusurden temizlenmesi lazim, bi de tel degisip sap ayari falan yapilirsa mis gibi olacaktir, dilerseniz teslim etmeden once onlari yaptirabilirim.

200TL'dir fiyati, daha indirirsem atese verir isinmak icin kullanirim yani ehah.


Digerlerini de baska bi forumdan c/p'liyorum ayni sekilde;

***Maxon CP9Pro+ Compressor/Limiter
Tam 2 sene once New York'ta Rudy's Music'ten bir arkadasima aldirmistim, kutusunu mutusunu gectim faturasi bile hala kutunun icinde duruyor, zamaninda 249.21$'a almisim, simdi uretimden kalktigindan ne kadar piyasada bulunur edilir bir fikrim yok acikcasi, ebay'de de hemen hemen yakin fiyatlara satiyorlar dikkat ettigim kadariyla. Efsane compressordur, genellikle hep Keeley, Demeter gibi butik kompresorlerle kiyaslanir, daha detayli bilgi icin azicik google'da aratirsaniz hemen patir patir yorumlariyla birlikte ortaya cikar zaten. Ben sahsen clean tonlarim icin memnuniyetle kullaniyordum ki, bass gitarda da muhtesem sonuclar verdigini soyluyorlar, kendim denemedigimden o konuda bir yorum yapamayacagim. Istemeyerek satiyorum malesef paraya sikismis halde baska bir urunun pesinde kostugumdan dolayi. Islevsel sorunu gectim kozmetik olarak uc bes toz zerrecigi disinda hicbir problemi yoktur.

350TL.



***ADD+ Ratortion 3 V1
Bildiginiz ADD+ tarafindan yapilmis ProCo RAT klonu, 4 modu var Classic, Turbo, MosFET ve Germanium olarak, ayriyetten Soft Clipping ve Hard Clipping arasinda gecis yapabiliyorsunuz yandaki bir switch araciligiyla. 9V adaptorle calisiyor, pil yuvasi yok. Orjinal ProCo RAT calmadigimdan dolayi ne kadar yakindir, isabetlidir o konuda bir yorum yapamayacagim, ama sahsen cok farkli karakterlerde vintage fuzz/distortion tonlari alinabiliyor, ben sahsen cok guzel stoner rock vari tonlar alabildim. Yaninda kutusu ve adaptoru yoktur. Kozmetik ve islevsel olarak sorunsuzdur.

100TL.


Anadolu yakasindayim, isteyen evime gelip diledigi gibi deneyebilir aletleri, ya da ortaklasa biryer belirleriz oraya getiririm orada denersiniz, artik muzik dukkani mi olur studyo mu olur sizin eviniz mi olur orasi size kalmis. Istanbul elden teslim sadece, kargo takas vs dusunmuyorum.

O.M'den fotolari atarim isteyene.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...