0ne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Yaklasik1.5 yildir samsung teknik servisinde calisiyorum ve su anki isyerimde en eski ben kaldim atelye sefi disinda. kullandiginiz telefonlarda olusan arizalari buraya yazabilir. yada benimle iletisime gecip gerek kargoyla gerek bursa ici elden teslim ederek telefonunuzdaki arizayi yapar geri teslim ederim. Simdilik soyleyeceklerim bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beste Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 2bucuk senedir samsung laptop kullanıyorum cok memnunum , hic bir arıza yapmadı donanımsal olarak , sadece 2-3 kere cok saglam virüs girdi onda da formatla düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Laptop mp3 kamera ve fot mak. icin cok cok fazla bi yardimim dokunmaz ama islemleri biraz hizlandirabilirim. telefon icin ise ayni gun olur hemen hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 çizilmez gorilla cam çizilince yardımcı olabiliyormusun? Samsungu aradım garanti kapsamında dediler teknik servisi arıyorum izmirdeki kullanıcı hatasıdır garanti kapsamına girmez diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2012 Henuz o sekilde bi problemle gelinmedi. ama garantili olmasi lazim. mesela b2100 su gecirmez bi model var. su gecirirse garantili islem goruyor. ayni sekilde onunda garantiden olmasi gerek. ama cizigi gormeden bisey diyemem. genelde istanbul teknik ekip cevapliyo bu tarz sorulari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar