Reumer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 evet sağ tıklayıp birlikte aça tıklıyorum. sonra bu tür programları sürkeli bs player la açı seçiyorum vs. sonra uygulaya tıkladığımda simgesi hala media playerın simgesi oluyo ve programa çift tıkladığımda media ile açıyo.. bunu direk bs playera nasıl yönlendirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 media playerı aç araçlar>seçenekler>dosya türleri ordan dosyanın formatı neyse onun tickini kaldır[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 denedim onuda olmuyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyushuk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 dosya türlerini doğru işaretlediğine emin ol.[signature][hline]Si vis pacem, para bellum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 BSPlayer prefencestestesteron herneyse options kısmını aç yani.Oradan file type's a bi bak.Yoksa öyle bişey kurcala bulursun. Bsplayer ile nasıl aç diyosun? Wma yada MPEG dosyasına sağ tıkla Özelliklerden,Hangi dosyayla açacağını seç.O öyle kalır zaten.Bendede vardı bi şekilde düzeltmiştim.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar