Ofey Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 arkadaslar yeni bilgisayar aldim ve ipodumdaki her seyi yeni bilgisayardaki itunes a aktarmak istiyorum ama olmuyor bir turlu. bir de ios5 i yuklerken hata veriyorum 3194 idi galiba hata kodu onu da nasil cozegimi bilmiyorum. yardimci olursaniz sevinirim. bilgisayara administration olarak erisim hakki yok. belgisayar bana ait onu da nasil yapacagimi bilmiyorum. tek ben kullaniyorum pc yi baska kullanan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ofey Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 arkadaslar suna bi el atsaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Let me google those for you ; #1 #2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 http://beinglatino.files.wordpress.com/2011/06/helping-hand.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ofey Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 google'a ben de yazdim ama sonuc alamadim. Administration olayini hallettim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 ios5 sorununu bilemeyeceğim ama itunes ın o saçma arayüzende içe aktar/arşive ekle diye bir sekme var ona tıkladığında klasöre atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar