Xander Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Slms,bana internetten nası nba live 2004 oynandığı hakkında bilgi verebilirmisiniz?Hiç denemedim bile yani sıfırdan anlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.[signature][hline]EMIN3M Kobe 8 Bryant A Cold Day In Fuckin' HELL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 nba 2004 te dircet ip den oynanıyor biri kuruyor ip sini veriyor diğeri ip ye girip oynuyor[signature][hline]Mantıklı bir soru: -Salatalık mı daha ağırdır hıyar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xander Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Ya orda ea sports online fln var ben hiçbişe bilmiom yardım edebilirmisin ya,msn fln var mı?[signature][hline]EMIN3M Kobe 8 Bryant A Cold Day In Fuckin' HELL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ben online ı bilmiyorum birisi kuruyor ip diye bir numara var onu alıyorsun sen ip yi yazıp ona bağlanıyon o kadar[signature][hline]Mantıklı bir soru: -Salatalık mı daha ağırdır hıyar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Online oynamak için cdkey istiyor. Orjinal oyun aldıysan oynarsın. Bu arada bi ara nba turnuvası çevirelim ip den.[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xander Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 yapalım bi maç verin ip,ama başka bişi gerekiosa da anlatın yane.[signature][hline]EMIN3M Kobe 8 Bryant A Cold Day In Fuckin' HELL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 2005 çıkınca yaparız artık[signature][hline]Mantıklı bir soru: -Salatalık mı daha ağırdır hıyar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 beyler baglantiniz 256 k kablo yada 512 dsl olmasi lazim benden solemesi cunki 20-30 ping ler bile bu tip oyunlari kasar fifa nba nhl bu tip oyunlarda onerilen net baglantisi lan t1-3 yada 512 k + dur ....bilginize sunulur :::( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2004 256 adsl le krallar gibi oynuyoruz hiçbir sorun da olmuyor..[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar