riglous Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Selamlar. Bir HR programı gerekiyor bana, çalışanları yönetebileceğim vs. Bir de PM tool'u, çalışanları projelere atayabileceğim. Mümkünse ikisi bir arada olsun; çok alengirli bir iş değil aslında ama arayıp da düzgün bir şey bulamadım bir türlü. Öneriniz var mıdır? OpenSource tabii ki tercihimdir ama paralı da olabilir. Önemli olan gereksiz şeylerle dolup taşmış olmasın; PM konusunda en fazla task atayabileyim yeter. Bir de entegre olsun sistemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 HR konusunda yardimci olamicam ama eger tam aradigini bulamazsan PM icin http://trac.edgewall.org/ buna goz atabilirsin. Open source, sadece isini yapan efendi bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 filemaker - ama parali tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 HR kismini bilmem ama PM icin OpenGoo'ya bakiver bi. Sonradan adi Feint ya da benzeri bir sey olarak degisti ve parali oldu ama open source halinin son versiyonu hala dagitiliyor olmasi lazim. Bulamazsan ya da sorun yasarsan bendeki kurulu sistemden hesap acip ileteyim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Benim de buna ihtiyacim vardi, gecenlerde oturdum yazdim. Hatta sonra o kadar gelisti ki, simdi ulke genelinde kullaniyor. :) Ownership 'i artik bende olmadigi icin vermem cok dogru olmaz ama sorarim bir ara direktor seviyesine laf arasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar