Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acilen Ptt resmi lazım! Bi el atın.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkideşler, acil PTT binası ve Logosu bulmam lazım bi yardım etseniz. Nerde olduunu bilen bilgisayarında zaten olan filan varsa çok makbule geçer. En azında 10 15 makbule geçer yani.[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor.
Mesaj tarihi:
Çok acil çook. Yok mu elinizde bi önünde dijita fotoğraf çektirdiğiniz ptt binası mesela. Herkeste bi tane bulunur yahu.
:P

Valla ne makbule geçer belli diil.[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor.
Mesaj tarihi:
Yok google da filan kurguya girecez elimizde bi tane ne resim ne logo hiçbişii yok. Kodumun gov.trleri de zaten lazım olmayan ne varsa, onları en dandirik şekilde koyuyolar sitelerine. Çıldırıciim......[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor.
Mesaj tarihi:
Allah razı olsun kardeş, büyütüp filan kullanırım ben bunu.
Hemen bişi iste benden karşılığında.
Portreni filan çiziim istersen. :)[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor.
Mesaj tarihi:
Eyvallah kardeşler ben burdan kullanırım. Logoyu büyütüp tekrar çizdim biraz önce zaten. Donkey şön.[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor.
Mesaj tarihi:
ptt.logo burda da olması lazım ama açılmıyor site sanırım[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn©

[Bu mesaj ReaperXS tarafından 24 May 2003 18:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yaradı gitti kardeş boşver işte.

Admin kardeşler çöpe atabilirsiniz bu threadi.[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor.
  • Yeni Oluştur...