Tcpip Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 http://www.facebook.com/slmdimi?sk=app_244464458963563 Grundig MPaxx 928 Hydrox mp3 player hediyeli sevgililer günü için yapılmış akrostiş şiir yarışması. hoş şiirler çıkmasını bekliyoruz. dimi nedir? üniversiteler ile markaları birleştiren bir organizasyon. üniversite öğrencilerine çeşitli kariyer fırsatları ve etkinlikler sağlıyor. sayfayı da beğenirseniz sevinirim, çünkü bir arkadaşıma ait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 inci saldırabilir buraya aahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 o zaman bir kişi bir şiir sınırı koyalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 incide herkesin 3 5 tane fake facebook accountu var ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 kazanan şiir. azm ü hamam edelim sürtüştürem ben sana kese ile sabunu rahat etsin cism-i can diz çökerek önüne ılık ılık akıtam bir gümüş ibriğ ile destine ab-ı revan al ü şarab içirem ve ıslatıp geçirem parmağına yüzüğü hatem-i zerd-i rahşan eğil eğil sokayım iki tutam azmıdır lale ile sünbülü kakülüne nev civan kulaklarından tutam dibine kadar sokam sahtiyerinden çizmeyi olasın yola revan öyle bir sokayım ki kalmasın dışarda hiç düşmanın bağrına hançerimi nagihan sen her sabah gelesin ben vehbiye veresin esselamün aleykümselam diyesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 interperez said: kazanan şiir. azm ü hamam edelim sürtüştürem ben sana kese ile sabunu rahat etsin cism-i can diz çökerek önüne ılık ılık akıtam bir gümüş ibriğ ile destine ab-ı revan al ü şarab içirem ve ıslatıp geçirem parmağına yüzüğü hatem-i zerd-i rahşan eğil eğil sokayım iki tutam azmıdır lale ile sünbülü kakülüne nev civan kulaklarından tutam dibine kadar sokam sahtiyerinden çizmeyi olasın yola revan öyle bir sokayım ki kalmasın dışarda hiç düşmanın bağrına hançerimi nagihan sen her sabah gelesin ben vehbiye veresin esselamün aleykümselam diyesin.. dasdsaf ilk cümleyi okuyunca hızlı okuma teknikleri ile boldlu kısmı aradım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar