Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi CMS'yi kullansam?


Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Bir konu hakkında türkçe kaynakça site açmayı düşünüyorum, aynı zamanda userlarda olacak ve onlara ayrılmış bölümde(aynı bölümde olabilir) asıl kaynakları bozmadan içeriğe katkıda bulunacaklar mesela şiir, makale vb yazıları onlarda paylaşabilecek, user'ın profilinden yazdığı şeyleri görebileceğiz. Belki içinde userların yazdığı yazılara yine userlardan vote-comment gibi özellikde olabilir.

Wiki gibi sadece bilgi kaynağı olsun istemiyorum ama çok fazla sözlük gibide olsun istemiyorum.

Denediğim CMS, Data Life Engines oldu, ana sayfadan kaynak bilgilere ulaşılabiliyor olması güzeldi ama user olayı olmaması birde eklentilerinin kıt olması, Joomla ve Wordpress'e yönlendirdi ki onlarda bana çok fazla blogger tarzı geldi, güzel uyarlayabilceğim tema ve eklenti bulamadım. Son olarak Drupal denedim gerçekten başarılı belki bununla istediğimi yapabilirim ama onunda temaları çok kıt, sıfırdan tema yazacak becerim yok henüz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

multi-author wordpress gayet güzel olabilir. aklıma gelen bir tane örnek var da.
şu site mesela
http://www.bodytr.com/

bir sürü yazarı var kendi makalelerini yazıyorlar sonra comment var, vote yok ama eklenebilir add-on olarak? yazarın diğer yazılarını da görebiliyorsun.
oradaki sistemi incele bir iki makale karıştır göreceksin zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lynda.com'un drupal 7 essential video setini haftasonu yeni bitirdim. Diyorum ki "adamlar yapmış aabii". =) Yakın zamanda şirket web sitesi için kendi çapında bi CMS yaptırdım bi ekibe; olması gerektiğini düşündüğüm özellikler, çalışma prensipleri zaten uygulanmış. Hatta fazlası da var. Çok ileri düzey biçimde detaylı yönetiliyor. Modül muhabbeti zaten baya bi güçlendiriyor. (özellikle Views)

Drupal 7 ile hayvan gibi bi portal bile yapabilirsin; öyle diyeyim. Hatta Drupal'daki books muhabbeti kaynakça ihtiyacını rahatça giderebilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...