Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 BlackLabelSociety said: küheylan said: alcağın maaş farkını eve verirsin. eve şimdiki maaşla da yardım ediyorum o değil de aklıma izmitte ev tutup kız arkadaşımla kalmak geldi hoş napacak kız bütün gün ben işteyken..aslında aynı işyerindeki arkadaşın da pirelliye gitme durumu var ama net değil İzmit'te ev kiraları ve yaşam çok uygun artı olarak trafik çekmezsin her yer hemen hemen 10 dak. araba ile. Aldığın teklif şu an gayet geçerli saydığın yaş/tecrübe/askerlik olayına göre, sonuçta Türkiye'de yaşıyoruz 4k çok da önemsenmeyecek bir para değil sektöre göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 yav said: "roket adam" said: izmitte yaşayan biri olarak katılmıyorum, hafta sonu atlar istanbula kaçarsın, o aralıkta da para biriktirirsin en kötü.fazladan taş çatlasa 1000 lira alcak fazladan mesailerle bi de istanbula gidip gelse herhaftasonu yoluydu yemesi içmesiydi zaten o bin liranın da yarısı gidiyor ne anladım ben bu işten :D sevgili topik sahibi; madem bu kadar beceriklisin ve çok geziyosun kontaktlar kuruyosun. Az sabırlı ol bence ya, daha iyi teklifler de alırsın yani. İddia ettiğin kadar iyiysen tabi. Hem çok iyiym diyosun hem de öyle sıkılmışsın ki yaptığın işte ilk fırsatta azcık fazla para kazanmak içni ecir çekmeyi göze alıyosun. Hani çelişkili gözüküyor. Sakin ol derim :P yav!, kou mezunuyum ve izmite yerleşmek benim için attan inip eşeğe binmek gibi bişe, okul döneminde bile kalmaktan haz almadım şimdi çok korkutuyor gözümü gözümde pek değeri olmayan bir şehir.dediğin gibi de brütten düşünce para aynıya geliyor mesai olayı da biraz abartıldı sanırım mühendis 300 400 alırsın demişti çünkü.müdür gözümü boyamak istedi sanırım. sabırlı olma konusunda katılıyorum türkiyede danışmanlığını yaptığımız markaların 350ye yakın makinası var(sırf pc'li olan) benim bunlara kalibrasyon yapma ve sertifikalandırmaya dair yetkinliğim de var ve bunu yapmak için şirkette çalışmama gerek de yok. dolayısıyla ileride bu makinaların çoğunlukta olduğu bir fabrikaya başvursam bile iş alma ihtimalim yüksek diye düşünüyorum. yaptığım işten sıkılmadım aslında ortamımdan sıkıldım. ortamın seni motive etmesi gerek ama ne yazıkki etmiyor üstümden bişey de öğrenemiyorum çünkü bilmiyor başka bölüme transfer olmak istiyorum ama işi kaptığım için bırakmıyorlar da arafta kaldım desem yeridir. para için değil derdim ama bu yaşta adam yerine koyup da böyle teklifle gelince insanın bi şeysi dönüyo yani neysi bilmiyorum. yarın arayıp teklifleri için teşekkür edip kabul edemeyeceğimi belirticem. çünkü askerlik de yok henüz firmanızda uzun süreli sağlam bir çalışma ortamı kazanma hakkımı sonraya saklamak istiyorum diycem. çünkü bazı arkadaşların önerdiği gibi gir 6 ay çalış para kazan çık böyle kurumsal firmada yemez. tamam babadan kalma bir patron firması ancak sonuçta dünya devi bir marka bu kolay değil ne yazıkki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 İzmitte kiraları hayat standartlarını araştır,teklif veren firma ne kadar ciddi ne kadar kurumsal bir firma onu araştır,İstanbula 1 saat nasıl olsa İzmit yaşanmıyacak bir yer değil,ama 4000 brüt tam bilmiyorum ama 3200 lere falan gelir neti kira ve yaşamaya 1000 tl gitse zaten şu anki maaşına denk geliyor,değmez bence başka fırsatlar da olucaktır,ben olsam kabul etmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 3200 falan gelmiyor, 2700 geliyor işte. ocak ayında 3200 gelse aralıkta 2200 gelip dengeliyor onu ortalamada. 3 farklı kişi söyledi aynı şeyi. fazla mesai/prim/kar payı vs bu tarz olaylara da bence pek güvenmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 not so cool bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 abi zaten eve vereceğin fark için işini değiştirme. sen kal şimdiki işinde , istanbul içi bir iş ara kendine. çalışırken iş aramayan saftır. eğer anlattığın gibi bu işte iyiysen zaten istanbul içi bir yer bulman çok vaktini almaz. kaldı ki turkiyenin en kurumsal firmalarından bazıları bile mesaiyi yalan ediyorlar. zaten muallakta bir 800 tl mesai parası var , alacağını düşünüyorsun ama o da belli olmaz. istanbulda bulursun 3k net maaşlı iş bence , araştırmana bakar. izmite taşınma konsepti zaten baştan fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 http://www.kadifeli.com/fedon/bordro.html şuradan bir hesap yap eline yılda ne kadar geçecek sorna ev kiralarına bak ilk sayfada eksdaysın dediğine katılıyorum bu arada, ciddi anlamda sana bir şeyler katması için gitmiyorsan hiç yüksek lisansa bulaşma hem askerliği bahane edip işten ayrılman da kolay olur olmadı şirket bu kadar tutmak istiyorsa sen askerdeyken yarı maaşını bile yatırabilir, en azından askere gittikten sonra başka firmaya geçmesin diye bu şekilde ikna edilen arkadaşım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 BabacumMostors said: http://www.kadifeli.com/fedon/bordro.html şuradan bir hesap yap eline yılda ne kadar geçecek sorna ev kiralarına bak ilk sayfada eksdaysın dediğine katılıyorum bu arada, ciddi anlamda sana bir şeyler katması için gitmiyorsan hiç yüksek lisansa bulaşma hem askerliği bahane edip işten ayrılman da kolay olur olmadı şirket bu kadar tutmak istiyorsa sen askerdeyken yarı maaşını bile yatırabilir, en azından askere gittikten sonra başka firmaya geçmesin diye bu şekilde ikna edilen arkadaşım var link çalışmıyor sanırım arayıp teklifi kabul etmediğimi belirttim. maaşı yeterli görmediğimi ve federal mogulda daha sonraki bir zamanda uzun süreli çalışma hakkımı saklamak istiyorum dedi. güzel bir konuşmaydı teşekkür ettik ve kapattık.. yüksek lisans uzun zamandır hayalim daha iyi olabilirim kendimi seviye olarak yeterli görmüyorum uzmanlaşma isteğim var. o yüzden bunun için kasacağım gibi gözüküyor. almanyada eğitimin zor olması önemli değil zor olması mezun olunca kalifiye çıkacağın anlamına da gelir benim için dolayısıyla göz aldım diyebilirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar