Valeron Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 selam tekrarlar cemi cümlemize, hemen soruma geçiyorum E6750 işlemcim var overclock yapiyim istiyorum,ama heralde stok fan yerine biraz daha kalite bişiler kullanmam lazım,istanbulda nerden bulurum,marka model öneriniz var mı, ortalama 50-60 arası bi fiyata çıkarsak çok iyi olur. ayrıca da 8800gt ekran kartım var palit 512mb 256bit ona da overclock yapıyorum ama onun fan'ı değişebiliyor mu onu tam çözemedim ? şayet değişebiliyosa da aynı şekilde fan önerisi ona da alıyim. bide böyle sessiz çalışan ama güçlü bi kasa fanı var mı öneriniz,anakartın üstüne püfür püfür vursun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 thermaltake contact idi galiba bu fiyat aralığında fena sayılmaz turuncu fanlı bişey.hatta 2.fanda takılabiliyor diğer tarafına.kasan ufaksa tower tipi soğutucu sığmaz zaten.boyutları da göz önünde bulundurmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 istediklerin bulunabilir şeyler nette ara yurtiçi satan yerler bulursun. Ekran kartlarının fan ve soğutucu blokları sökülüp o/c için üretilmiş olanları ile değiştiriliyor. Az çok tornavida pense kullanmışsan sende yaparsın fakat senin karta uygun olanını bulmaz lazım. Kasa fanı için 120 mm nin altına inme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 bulunur bulunmasına da 10503519 tane çeşit var hangisi nasıldır iyimidir,incelerken neye bakmak önemlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 YA Bİ ALLAHIN KULU YAZMIYO, BAŞKASI TOPIC ACINCA ALAKASIZ ŞEYLER BİLE YAZIYO HERKES YARDIM EDİN YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 http://www.akakce.com/arama/?q=so%F0utucu&c=01128 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 abi tamam ben görüyorum bunları da hangisi alınır napılır performans ondan soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 pek farketmez heralde ya xigmatek iyidir onun vardı bu bütçede bi modeli onu al gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 thermalright ultra 120 dh da ikinci el falan bulabilirsin belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar