SmithWesson Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Merhaba, Bu ipad2 ile normal bir şekilde jb yapmadan telefon görüşmesi yapabiliyor muyuz sim kartlarımız ile ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 sanırım görüntülü konuşma var ama telefon olarak kullanamıyorsun diye biliyorum,wifi üzerinden ve diğer apple cihazlarıyla görüntülü görüşülebiliyor diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ipad tablet bilgisayar, telefon degil. ancak skype, facetime gibi applicationlar ile ip phone call yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 bu galaxy tablar da tablet ama telefon özelliği var diye biliyorum default halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 abi şöyle düşün http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=24688267 niye arama yapamadığını anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
y1git Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Jailbreakli oldugunda da telefon haline getirilmez ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Sim Card okuyabilen ve isleyebilen hemen her cihaz, istenirse telefon haline getirilebilir. Tek olayi dogru komutlari gondermek. Haliyle mumkun olmamasi icin bir sebep olmamasi lazim ama iPad'im olmadigindan deneyemiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 jb yapmadan olmaz, jb ile oldugunu okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
y1git Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Bence telefon olayı donanımla alakalı yazılımla değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Sim Kart okuyup isleyebilen bir donanimdan daha baska ne bekliyorsunuz peki donanim olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 o icindeki emb modemin turune ve operator un o simkart a tanidigi yetkilere gore degisir. bkz. qualcomm bkz. mdm6600, mdm1000 etc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Cogunluk icin komut seti ve islevler hemen hemen ayni. Haliyle olay elindeki SIM'e bakiyor. Onu da degistiriveriyorsun olay cozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar