corrie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 bi şansımı deniyim dedim belki burada bulabilirim diye. şimdi e-baydan falanda baktım ama çok güvenemiyorum, yani cd bozuk falan çıkar zaten iadeside olmuyor haliyle çoğu satın alma işleminde. hani cd olarak satan yoksa bile steam tarzı bir sitede online alabileceğim bir kaynak önerirsenizde sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 orijinal aral 98 var, turbo tuşu efsaneydi ya live 98de aynı pcden kardeşimle saatler boyu oynardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 98de 3lük yarışmaları harikaydı, Reggie Miller(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 malone+stockton'lı utah vs jordanın bulls anatemasıydı 98'in heygidi ağladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 bende var evde bir yerlerde ama ara ki bulasin. 97 daha iyiydi, 96'nin nesi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 96 ilk 3D olandı sanırım ondan istiyor, ondan öncekiler çöp adam tarzıydı diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
corrie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 zaidral said: bende var evde bir yerlerde ama ara ki bulasin. 97 daha iyiydi, 96'nin nesi var? yok ya 97'yi biliyorum hatta üniversite zamanlarımda deli gibi oynardık onu. fakat gameshow dergisindeki nba 96 tanıtımdan beri aklımda yer etmiş bir oyundu. nba serilerinin diğerlerinin hepsine sahip oldum fakat bi bu kaldı. yani keşke orjinal cd versiyonunu bulabilsem diyorum, ama "digital download" azda olsa bu özlemimi giderebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 internetten çekebilirsin artık yasal olarak serbest duruma düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 oha iversonun, kobenin, ray allenın falan çaylak olduğu yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar