OCBlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 BlackLabelSociety LAN SIKTIR GIT OROSPUCOCUGU HAYALI OROSPUNUDA AL GIT LAN PIC ANNANIN AMINDA TROLL YAP PICIN OGLU ANANIN AMINI KARISTIR GIT FORUMU NIYE KARISTIRIOSUN OROSPUCOCUGUUUUUU A.Q Mun PEzevenk i Ohh rahatladim Siktir git SIMDI DH yide Boyle TRollemistin SEN AMCIK HASAN SIRF BU YUZDEN BANLANDIN SEN DH DEN niye SOYLEMIYORSUN ? PATICIGI OZLEMISMIS SIKTIR GIT LAN BIMIYORMUYUM BEN SENI ALLAHIN BEBESI....... BlackLabelSociety COK BUYUK BIR OROSPU COCUGUDUR./ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OCBlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 BlackLabelSociety LAN SIKTIR GIT OROSPUCOCUGU HAYALI OROSPUNUDA AL GIT LAN PIC ANNANIN AMINDA TROLL YAP PICIN OGLU ANANIN AMINI KARISTIR GIT FORUMU NIYE KARISTIRIOSUN OROSPUCOCUGUUUUUU A.Q Mun PEzevenk i Ohh rahatladim Siktir git SIMDI DH yide Boyle TRollemistin SEN AMCIK HASAN SIRF BU YUZDEN BANLANDIN SEN DH DEN niye SOYLEMIYORSUN ? PATICIGI OZLEMISMIS SIKTIR GIT LAN BIMIYORMUYUM BEN SENI ALLAHIN BEBESI....... BlackLabelSociety COK BUYUK BIR OROSPU COCUGUDUR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OCBlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 BlackLabelSociety LAN SIKTIR GIT OROSPUCOCUGU HAYALI OROSPUNUDA AL GIT LAN PIC ANNANIN AMINDA TROLL YAP PICIN OGLU ANANIN AMINI KARISTIR GIT FORUMU NIYE KARISTIRIOSUN OROSPUCOCUGUUUUUU A.Q Mun PEzevenk i Ohh rahatladim Siktir git SIMDI DH yide Boyle TRollemistin SEN AMCIK HASAN SIRF BU YUZDEN BANLANDIN SEN DH DEN niye SOYLEMIYORSUN ? PATICIGI OZLEMISMIS SIKTIR GIT LAN BIMIYORMUYUM BEN SENI ALLAHIN BEBESI...... BlackLabelSociety COK BUYUK BIR OROSPU COCUGUDUR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OCBlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 BlackLabelSociety LAN SIKTIR GIT OROSPUCOCUGU HAYALI OROSPUNUDA AL GIT LAN PIC ANNANIN AMINDA TROLL YAP PICIN OGLU ANANIN AMINI KARISTIR GIT FORUMU NIYE KARISTIRIOSUN OROSPUCOCUGUUUUUU A.Q Mun PEzevenk i Ohh rahatladim Siktir git SIMDI DH yide Boyle TRollemistin SEN AMCIK HASAN SIRF BU YUZDEN BANLANDIN SEN DH DEN niye SOYLEMIYORSUN ? PATICIGI OZLEMISMIS SIKTIR GIT LAN BIMIYORMUYUM BEN SENI ALLAHIN BEBESI..... BlackLabelSociety COK BUYUK BIR OROSPU COCUGUDUR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OCBlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 BlackLabelSociety LAN SIKTIR GIT OROSPUCOCUGU HAYALI OROSPUNUDA AL GIT LAN PIC ANNANIN AMINDA TROLL YAP PICIN OGLU ANANIN AMINI KARISTIR GIT FORUMU NIYE KARISTIRIOSUN OROSPUCOCUGUUUUUU A.Q Mun PEzevenk i Ohh rahatladim Siktir git SIMDI DH yide Boyle TRollemistin SEN AMCIK HASAN SIRF BU YUZDEN BANLANDIN SEN DH DEN niye SOYLEMIYORSUN ? PATICIGI OZLEMISMIS SIKTIR GIT LAN BIMIYORMUYUM BEN SENI ALLAHIN BEBESI.. BlackLabelSociety COK BUYUK BIR OROSPU COCUGUDUR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OCBlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Julia account u 2. accountudir haberiniz olsun hadi ben gittim by eger bu konudaki Yazilarim silinirse 45 tane Bot accountumvar tekrar Doldururum rahat olun O VELET UYANINCA OKUYACAK YAZDIKLARIMI ! ii sabahlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Nefr said: wen ve diab istanbul icin de yardimci olabilirler turizmle alakali buyuk ihtimalle, antalya merkezliler ama pek cok buyuk acentanin baglantisi var sonucta o tarafla yine de, istanbul yerine antalya secenegi mevcutsa cok avantajli olabilir, direk goz ardi etmeyin bence, mumkunse haliyle yok illa istanbul ise fuar organizasyon kismi cok faydali olabilir, ama dil sorun olabilir. otelcilik dusunurse cok dert olmaz ama tahminimce ikisine de mesaj attım yanıt bekliyorum şu an. antalya çok zor ihtimal çünkü antalyada sanayi yok asıl amaç birlikte olmamız olduğu için bu zor bir ihtimal.fuar hiç istemiyorum çünkü katılmış olduğumuz fuardaki hosteslere ne gözle bakıldığı ne iğrençlikler yapıldığına bizzat tanık oldum.otelcilik konusunda ise abimin otelcilikte çok çevresi var turizm mezunu zaten arkadaşına bir sorduracak ancak o da dilden dert yanıyo:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 eger istanbulda yasayacaksaniz tavsiyem https://e-randevu.iem.gov.tr/yabancilar/dil_sec.aspx uzerinden adimlari takip edip daha ilk gunden oturma izni basvurusu yapmaniz, zira iki ay sonrasina randevu veriyor emniyet ve 1 subatta degisen yasayla yabancilar 6 ay icinde sadece 3 aylik bir sure icin turist vizesiyle turkiye'de kalabilecek. http://turkey.usembassy.gov/visa_requirements.html ulkeye giris yapmayi zorlastirdilar. ayrica ikamet tezkeresi olmadan calisma izni basvurusu yapilamaz. gecici calisma izni diye bir sey de yok, calisma iznine nerede calisacaksa o kurum basvuruyor. 1 ay falan surer bu surec. isiyle alakali her turlu dokuman, sertifika vs. getirirse yaninda nispeten rahat eder. ayrica zorunlu sgk oturma izni alan yabancilari da etkiliyor. surada tartisilmis uzunca, http://www.turkishliving.com/forums/health-matters/55589-main-sgk-yabanci-thread.html olur da evlenirseniz ikamet tezkeresini once 5 yil, sonra suresiz olarak alabiliyor, calisma izni de daha rahat cikiyor. daha rahattan kasit hizli degil de reddedilme sansi dusuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Rusya'ya ihracat yapan dünya kadar , mobilya , inşaat firması var . Müşteri temsilcisi tarzı birşey olabilir belki. Ya da bizim şirkete gelsin ama şu an lazım değil yazın lazım olucak , Rusça bile eleman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Antalyayı bir düşünün. Gerçi burda sanayi manayi yok senin iş bulman dert olurda kız arkadaşın için tersi bir durum söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Aket-Atum said: Abi of başlıkta kıyım yaşandıktan sonra özlenen eski paticik havası gelmiş resmen. Modların daha sert olmaları ne güzel de temizliyor ortalığı :) (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ince ince kiymislar trollere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar