Dreamfury Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 kain de absolution i 52 yaptim,simdi bana bi healer/buffer gerek.ona level kasiyorum.karakter simdi 20 oldu.bana top D stuff gerekiyo.(bastard*elven dual-mithril set vs.) eger elinde olan ve sonra bi kac gun bana odunc verebilcek olan varsa sevinirim.oyle item alip kaccak bi adamda degilim clanim belli yerim statum belli serverda. diyceksin o kadar paran var gidip alsana.ne yazikki su an 15k param kaldi butun parami armora yatirdim,simdi buffer/healer bulamiyorum.tam yalan olduk. ayrica elder/SE karakter gerek recharge icin ama hic tanidigim turk yok soyle 3-5 gun odunc alabilcegim... :/[signature][hline]5* Dark Avenger At Kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zencefil Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 OLSA satardım allahıma yok heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamurat32 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 allahindan bul cem daha nasil yardim edelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar