kingpin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Kendisi ünlü bir pianisttir ben çocukluğumda dinlerdim en azından annem piano çalardı ordan dinlemişliğim vardır bana çok şey hatırlatıyor hiç dinleyen var mı merak ettim ? gerçi çoğu black metal cinin arasında çok zor ama bi soralım bakalım :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak?
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ben dinlerdim. nefret eder ve tiksinirim kendisinden. eksik olsun. kenny g bile çok daha iyidir.[signature][hline]oooooofff of..
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 walla yaptığı müzik bana geçmişimi hatırlatıyor ister istemez duygulanıyorum o yüzden çok beğeniyıorum müziklerini.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak?
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 dediğin şey benim için tam olarak yanni nin "in my time" adlı piyano albümü için geçerli. oysa ki bi fusion jazz varken, bi acid jazz varken post rock varken.. ne gerek var di mi :P[signature][hline]oooooofff of..
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ağlıcam zor tutuyorum kendimi of tey tey.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak?
Dariel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Dinlerdim, severdim, çalmaya çalışırdım...[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b]
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 mienteme adlı parçayıda richard mı çalıyor bu arada? (süper ya)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak?
Öne çıkan mesajlar