DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ben hic koprunun kirildigini gormedim ansi kiracakki azcik bi cevircek vidalari nasi kirilir o kopru anlamadim[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 cat diye ortadan bolumuyo tabiki, kocaman vida dusun, cok cevirince vida kismi yalama oluyo saniyorum, cok gevsintece yerinden cikiyo, e tabi hepsi neckin icinde oldugu icin tahta kisimlar yanlis egimleme sonucu zarar goruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Telleri indirmek için o vidayı çeyrek tur bile indirmeden halledilebilen bir olay bu. Vida sıkıştırmayla kırılıcak klavye de zaten tremolo sistemi ne arıyor zaten içinde kocaman bir yay gerilimi bulunur o sistemin.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar