kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Selam, kenarda yatan bir turkcell hattim vardi, 3 aydir kontor yuklemedim sanirim... telefon acilirken "Guvenlik Basarisiz" yaziyor ve direk "Acil Aramalar" diye kaliyor. kontor yukleyebiliyo muyum, acilacak mi? yoksa hat iptal mi edilmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Okuyan yazsin ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 3 ayda aramalara kapatılıyor, 6 ayda iptal ediliyor diye biliyorum ben. turkcell müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsin 444 0 532 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 kontor yukleyebiliyorum yani mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 abi arayıp sorsan daha iyi olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 arayip sorucak telefon yok etrafimda =) hatta evde telefon yok ondan baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedennedenneden Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 3 ayda hatti iptal etmezler. belki sorun kontorle ilgili degildir. yukleme kisminda sorun olmuyorsa yanlis hatirlamiyorsam 10 lira 5 lira yukleyebiliyorsun. yukleyip konuyla ilgili musteri hizmetlerini arayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 neyse disari cikip aradim turkcell'i hat iptal olmus 6-9 ay mi ne yukleme yapilmamis 29 TL tekrar aktivasyon ucreti varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 29TL aktivasyon da iyiymiş yalnız. Heralde telefon numarasını çok sevip de 6 ay unutan %0.000001lik kesimden para kazanmayı amaçlamışlar. Yoksa hadi lan oradan deyip herhangi bir diğer operatörden yeni hat almak ya bedava ya da bedavaya yakın yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar