Mantar136 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Arkadaşlar ben kara kalem bi şeyler çiziyorum. Karikatür denemelerim falan var ama asıl bilgisayarda çizim yapmak istiyorum. Bu konuda hiç bir bilgim yok. Sıfırdan başlayanlar için (benim gibi) çok kastırmayacak programlar önerebilir misiniz? Ayrıca yine kastırmayacak animasyon programları önermeniz mümkün mü? Bir de bu ismini vereceğinizi umduğum programları "free" olarak nerede bulabiliriim??[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 bilgisayarda nasıl çizim yapmayı düşündüğünü ve nasıl animasyon yapmak istediini söylersen belki yardımcı olabilirim. misal tabletin var mı veya alıcak mısın.[signature][hline]oooooofff of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 tabletsiz pcde hiç bişey cizemessin. cizsen animasyon yapamassın. yapsan bişeye benzemez.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 pardon abi..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ne pardonu? yazsana nedir istediin beklentin vs..[signature][hline]oooooofff of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 pixel art gibi bişiler bile varken uğraşan duvarı bile deler demek istiyorum bence bu iş için programdan önce bi tablet edin, tablet olmadan işin çok zorlaşır. program konusu ise göreceli baya, şahsen project dogwaffle isimli bi program vardır onu çok severim bu tarz işler için.[signature][hline]Azmo demiş ki: olm beckhama cok gulduk ondan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar136 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 şaka yapıyorum arkadaş tablet olmazsa hede hödö bi b.kk olmaz zuysauhıpjj diyince pardon dedim.. tablet nedir bu arada bilgilendirseniz bilmeyenleri..(mesela ben)[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 alet, çiziosun aynısı ekranda çıkıo ekranlısı da var, tabletpc oluyor onlar http://www.wacom.com gibi..[signature][hline]Azmo demiş ki: olm beckhama cok gulduk ondan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ben sana kızmak amaclı soylemedim ki. bilgilen diye. tablet işte pcne baglıyosun cizdigin ekranda cıkıyo. pixel art ise oyle zor biseydir ki ben hic bulasma derim. cunku icinden cıkamazsın.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 mantar o arkadaşımıza bakma sen :) o üstad(!) dır biraz ..sever de eleştirir de kızar da .[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spreewell Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 senin için en iyi çizim programı çizim2004'dür. çok basit ve kullanışlı bir programdır çabucak kavrarsın. hiç acıtmaz :) ha bu arada tablet olayına gelince çizim yapıcaksan hemen almalısın.bence hepimizin bi tableti olmalı. [signature][hline]http://www.ivefan.com/ [Bu mesaj spreewell tarafından 17 Ekim 2004 00:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar