Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Program arıyorum..

Mantar136

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ben kara kalem bi şeyler çiziyorum. Karikatür denemelerim falan var ama asıl bilgisayarda çizim yapmak istiyorum. Bu konuda hiç bir bilgim yok. Sıfırdan başlayanlar için (benim gibi) çok kastırmayacak programlar önerebilir misiniz? Ayrıca yine kastırmayacak animasyon programları önermeniz mümkün mü? Bir de bu ismini vereceğinizi umduğum programları "free" olarak nerede bulabiliriim??[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

pixel art gibi bişiler bile varken uğraşan duvarı bile deler demek istiyorum

bence bu iş için programdan önce bi tablet edin, tablet olmadan işin çok zorlaşır.
program konusu ise göreceli baya, şahsen project dogwaffle isimli bi program vardır onu çok severim bu tarz işler için.[signature][hline]Azmo demiş ki:
olm beckhama cok gulduk ondan oldu
Sosyal ağlarda paylaş

ben sana kızmak amaclı soylemedim ki. bilgilen diye. tablet işte pcne baglıyosun cizdigin ekranda cıkıyo. pixel art ise oyle zor biseydir ki ben hic bulasma derim. cunku icinden cıkamazsın.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Sosyal ağlarda paylaş

senin için en iyi çizim programı çizim2004'dür.
çok basit ve kullanışlı bir programdır çabucak kavrarsın.
hiç acıtmaz :)

ha bu arada tablet olayına gelince çizim yapıcaksan hemen almalısın.bence hepimizin bi tableti olmalı.

[signature][hline]http://www.ivefan.com/

[Bu mesaj spreewell tarafından 17 Ekim 2004 00:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...