xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ps3 media server en son surumu ile kablolu baglanti ile transcoding yapiyorum. mac le ps3 slim arasinda. fakat ozellikle 1080p filmlerde a/v sync sorunu ve seslerde anlik cizirtilar geliyor. ses sistemi olarak dts destekli optic audio kablo ile baglanmis home theater kullaniyorum. ps3 ses ozelliklerinden de ayarli ve sknti yok(oyun ve muziklerde) ama media serverda genelde ses gecikmesi ve anlik cizirtisi sorunu yasiyorum her turlu onerilen ayari denedim ama yinede basarili olamadim. ya sync bozuk oluyor ya sync oldugunda goruntude anlik donmalar oluyor ama %100 sorunsuz bir film keyfine ulasamadim. kullanan varsa var mi bor cozum onerisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 mac yetemiyor olabilir mi 1.5 yıllık pc ve pms build 49 ile 1080p lerde sorun yaşamıyorum ben düzgün kodlandığı sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 i5 quad core 12gb ram 1gb 6770 ekran karti 100mbit ethernet baglanti bu yetmez mi simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 birde senin kullandigi ayarlar neler soyler misin bana da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 yetmesi lazım ethernet kartını seçip bantgenişliği limitlerini 0 yapmak dışında ayar yapmadım diye hatırlıyorum her 1080p videoda oluyormu problem yoksa bazılarında mı oluyor bende mesela 720p de bile zorlandığı oluyor absürd kodlanmış bazı videolarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 scorp gibi encoding yapılmış videolarda (720p 700mb, 1080p 1.5gb civarı) arkadaşın gom player bile kasıyor. Senin film normal 8 9gblık 1080p mi yoksa böyle bir 1080p mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 en son denediklerim 101 gb avatar 3d sorunsuz 14gb LOTR av sync guzel ama her 2sn de bir anlik donma oldu 9gb Star Wars ep V av sync allaha emanetti Big Bang Theory hdtv 720p av sync de cok az da olsa kayma ve seslerde anlik cizirti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 720p lik tv rip de bile problem çıkarıyorsa sorun başka yerdedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 asagidaki fotolarda ayarlarim ve Java hatasina ait ss var incelerseniz sevinirim Tesekkurlerimage hosting jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 aynı ayarlar bende de var akşama vakit bulursam big bang theory hdtv rip indirip bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar