riglous Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 tamam arkadaslar ben bilgisayari aldim bile, burda tartisma bitmiyo... amd aldim, dediginiz gibi ucuz oldugu icin. gorus bildirenlere tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: sknight, 15 Ekim 2004 13:46 tarihinde demiş ki: zaten amd 3200 pentium 4.7 ye eşit oluyo bu yüzde amd al fakat ben beklemeni tavsiye ederim çünkü amd 4000 serisi ve 5000 sersi çıkacak yaw çok gülüyom cahil cahil yazı yazanlara biri diyo cpu ısım 100 derece biri diyo intel 4.7 çok dandik bitiyom böyle tiplere:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 maedhros aynen o bölümü ben de quote licaktım. öehh yani sknight başka ne tür karşılaştırmalar yapıyosun? mesela amd nin 64bit işlemcileri on kaplan.. aman pardon on tane 3.4 gücünde mi?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar