Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bilgisayarlar arası hdd değiştirmek

Valeron

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlra şimdi evde 2 tane pc var,biri benim biri kardeşimin olmak üzere. ben şimdi kendi pc'mdeki harddiski çıkartıp kardeşimin bilgisayarına taksam direk, herhangi bi sorun olur mu ?

yani normal sırf hdd'leri değiştirip oyunları vs falan oynamaya devam edebiliyomuyum,format falan atmadan ?
Sosyal ağlarda paylaş

şincik şöle oluyor

primary olarak kullanamazsın hdd ini öbür bilgisayarda
os çalışmaz sapıtır, donanım driverlar farklı

oyunların da çoğunu çalıştıramazsın registry sorunları var ( manule haledilir birkaçı ama zor gene de uğraştırır )

onun dışında secondary takıp içinden istediğin datayı alabilirsin diğer hdd e , musik film kurulum dosyaları vs gibi

oyunların bazıları çalışabilir belki ama onların da çalışma yolları farklı olacak onları değiştirip denemen lazım misal c: de arıycak oyunu bulamıycak ama aslında secondary olduğu için d: de oyun klasörü

yeniden diğer bilgisayara kursan çok daha kolay yani
Sosyal ağlarda paylaş

yani şunu demek istedim ya, bilgisayarda 1 tane hdd olcak ama kardeşimn pc donanımına onun hddsi yerine benimkini takıcam direk.

yani benim C falan gözükücek ama driver muhb vs nolur acaba oyunlar,yani pc de 1 tane hdd olcakta iste benmkni alip ona takcam onun donanımıyla benm hdd direk calıscak mı normal acaba
Sosyal ağlarda paylaş

markalar aynı ya gigabyte board var her ikisindede,e peki bişi dicem bu overlockla ilgili cpu overlock falanla ilgili nası tam detaylı bişey buluruz,araştırıyorm sabahtan beri ama çok elde tutulur şeylerde görmedim.

E6750 var işlemci 2.66 on 3.0 ghz yaptm ama oyuna giriyorum LA Noire hala kasıyo,hatta daha çok kastı eskisine göre
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...