Valeron Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 arkadaşlra şimdi evde 2 tane pc var,biri benim biri kardeşimin olmak üzere. ben şimdi kendi pc'mdeki harddiski çıkartıp kardeşimin bilgisayarına taksam direk, herhangi bi sorun olur mu ? yani normal sırf hdd'leri değiştirip oyunları vs falan oynamaya devam edebiliyomuyum,format falan atmadan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 şincik şöle oluyor primary olarak kullanamazsın hdd ini öbür bilgisayarda os çalışmaz sapıtır, donanım driverlar farklı oyunların da çoğunu çalıştıramazsın registry sorunları var ( manule haledilir birkaçı ama zor gene de uğraştırır ) onun dışında secondary takıp içinden istediğin datayı alabilirsin diğer hdd e , musik film kurulum dosyaları vs gibi oyunların bazıları çalışabilir belki ama onların da çalışma yolları farklı olacak onları değiştirip denemen lazım misal c: de arıycak oyunu bulamıycak ama aslında secondary olduğu için d: de oyun klasörü yeniden diğer bilgisayara kursan çok daha kolay yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 yani şunu demek istedim ya, bilgisayarda 1 tane hdd olcak ama kardeşimn pc donanımına onun hddsi yerine benimkini takıcam direk. yani benim C falan gözükücek ama driver muhb vs nolur acaba oyunlar,yani pc de 1 tane hdd olcakta iste benmkni alip ona takcam onun donanımıyla benm hdd direk calıscak mı normal acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 kısaca hiçbir şey normal çalışmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 hiçbişey eskisi gibi olmuycak yani ha b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 şimdi o biraz da şans meselesi anakart chipsetleri, marka , model falan aynıysa kardeşinin çalşabilir direk işletim sistemi. bazen ayrı markalarda dahi çalıştığı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 markalar aynı ya gigabyte board var her ikisindede,e peki bişi dicem bu overlockla ilgili cpu overlock falanla ilgili nası tam detaylı bişey buluruz,araştırıyorm sabahtan beri ama çok elde tutulur şeylerde görmedim. E6750 var işlemci 2.66 on 3.0 ghz yaptm ama oyuna giriyorum LA Noire hala kasıyo,hatta daha çok kastı eskisine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 olmaz öyle şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 nasıl şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar