Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Katana alinabilecek bir yer ariyorum...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Osman çaldığı kılıçları satıyomuş[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Mesaj tarihi:
do smai spor mağazasında bulabilirsin. orta kaliteyi geçmez. karşıda bir yerde tam yerini bilmiyorum. bi de bit pazarlarından aşırı düşük kalite bi şey alabilirsin. ben katana yerine (ki katana diye birşey yoktur.ingilizce ve japonca melezlemesi bir kelime japonca sı yani orijinali kata dır.) boken kullanıyorum. kata ağırlığında tahta sopa. çaluışmak için daha verimli. kata bakımı çok zor bir silah.[signature][hline]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.
Mesaj tarihi:
ben fazla anlamam kılıçtan da benim kendo falana giden sağlam bi arkadaş var .. onla dolaşmiştik , piyasada satilan kılıçlarin büyük bi kısmı çelik ağırlık merkezi kayık ve ekmek kesmekte bile kullanmaayacağınız kılıçlar şeklinde imiş ... kabazalari kınları falan dökülüyomuş ..
ha bide pahali süs kılıcı satan yerler var , onlar ise dökme demir ve herhanhi bir şekilde süs kılıcı olmaktan ileri gidemiyorlar ...

düzgün bi yer bulursaniz bana da soyleyin :)[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti ,
bende mi böyle uykusuz kalacaktim ?
sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli)

edit: nebuch , bokeni nerden kaça aldin ??? bende alicam da :)

[Bu mesaj hired_gun tarafından 16 Ekim 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
turkiyeye ye bileylenmiş katana getirmek yasak diye biliyorum o yuzden bulman baya zor[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Mesaj tarihi:
said:
Nebuch, 16 Ekim 2004 16:11 tarihinde demiş ki:
do smai spor mağazasında bulabilirsin. orta kaliteyi geçmez. karşıda bir yerde tam yerini bilmiyorum. bi de bit pazarlarından aşırı düşük kalite bi şey alabilirsin. ben katana yerine (ki katana diye birşey yoktur.ingilizce ve japonca melezlemesi bir kelime japonca sı yani orijinali kata dır.) boken kullanıyorum. kata ağırlığında tahta sopa. çaluışmak için daha verimli. kata bakımı çok zor bir silah.

kaça bırakıyosun kata nı? :P[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..

çiptek
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 16 Ekim 2004 16:10 tarihinde demiş ki:
Osman çaldığı kılıçları satıyomuş
aheuaehu[signature][hline]Biri Aşık Olmuş : )
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 04 october 2004 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende bi ara çok aramıştım katana ve pala bodrumda buldum pala yı[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
Gerçekten de piyasada dengesi falan düzgün katana yok ama bokken kullanabilirsin. Onun ağırlığı düzgündür, daha zevklidir oynaması. Düelloya falan da tahta kılıçla gidersin adamlar seninle dalga geçerken koyarsın boynunun tam üzerine.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Mesaj tarihi:
kadıkoy çarşısına gıt orda "Yüzbaşıoğulları" diye bi dukkan war . two handed sworddan ıncubusa kdr bı cok sey bulabılırsın.[signature][hline]Bamya_de_Morgoth
Mesaj tarihi:
Ama onların hepsi süs eşyasıdır, silah bulamazsın :) Ama şimdi aklıma geldi Yüzbaşıoğlu'nda güzel katanalar var.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Mesaj tarihi:
said:
Yeto, 16 Ekim 2004 20:13 tarihinde demiş ki:
kadıkoy çarşısına gıt orda "Yüzbaşıoğulları" diye bi dukkan war . two handed sworddan ıncubusa kdr bı cok sey bulabılırsın.

işte orası benim dediğim tophanedeki yerden alıyor..
Orada fiatlar çok yüksek ama tophanedekinde daha fazla model var ve çok daha ucuz ben darkness swordu 150 milyona almıştım çokda ağır ve güzel bişey..Kını fln da deri baya hoş bişey yani ayrıca işlemeleride baya hoş..[signature][hline]Ses..Ses veriyorum ses..
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Mesaj tarihi:
said:
Kendercik, 16 Ekim 2004 19:51 tarihinde demiş ki:
Gerçekten de piyasada dengesi falan düzgün katana yok ama bokken kullanabilirsin. Onun ağırlığı düzgündür, daha zevklidir oynaması. Düelloya falan da tahta kılıçla gidersin adamlar seninle dalga geçerken koyarsın boynunun tam üzerine.

Ehehe bi arkadaşımın abisi felaket bokken kullanırdı, benim bacağa bi tane geçirmişti ölüyodum :D[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Mesaj tarihi:
Şu memleketimde yatağan satan yer yok mudur?[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil:
- Alper, viens au tableau.
- HASSKTTTTRR YEAAAA!!!
Alper vs Şenay:
- Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır?
- Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam.
Mesaj tarihi:
valla yanlışlıkla geçirdiyse sahiden de felaket kullanırmış :)

Ben bokkenden anlamam. Bıçak, sopa (favorim budur her zaman için) ve nunchaku (garantili kemik kırılır)... Bunları kullanırım işte biraz. Güzel oluyor ya, bileklerim ve kollarım güçleniyo falan.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Mesaj tarihi:
Yok adamı tahrik ettim, o da al lan diye baldıra koydu, 15 dakka yerde yattım euhe[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on

Mesaj tarihi:
:)
Ben de glacial staff kullanırım aşmış derecede :)[signature][hline]Alper vs Madam Tirevil:
- Alper, viens au tableau.
- HASSKTTTTRR YEAAAA!!!
Alper vs Şenay:
- Alper oğlum, kutuplara doğru yerleşim nasıldır?
- Soğuğa dayalı betonarme evler vardır hocam.
Mesaj tarihi:
glacial staff, quarterstaff, jo falan diyip de karıştırmayın mevzuuları. Süpürge sopası işte![signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Mesaj tarihi:
"kata" katana demek değil.kata kılıçla yaptığın formlara , tekniklere verilen ad.Katana nın gerçek adı ise "Shinken".
Ortaköyde tezgahlarda 30 milyona katanaya benzer garip şeyler var.100-200 milyonada dükkanlarda süs versyonlarını bulabilirsin.[signature][hline].....
  • Yeni Oluştur...