laverda Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 bu türkiyeye yeni gelen chevroleler aslında daewoo çünkü boya numaraları parça numaraları felan bire bir aynı sadece adı değişik çok şaşırdım valla bana da sanayide bi usta gösterdi başka böyle bişey fark eyleyen var mı?[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) [Bu mesaj laverda tarafından 10 Ekim 2004 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 başlık ters olmuş.chevrolet marka daewoo'lar olcaktı. ben ilk çıkacağı günler okumuştum gazetelerde yazdı.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 evet öyle malesef Opel'de satıyorlar gidiyorum bi Corsa ya bakıyorum bi chavrolete bakıyorum ALla alla diyorum fazla fiyat farkı yok diyorum bu chevrolet daewoo zaten, nedir bunu pahalı yapar. Ben olsam gider Opel alırım. verceğiniz paraya yazık ya.[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Bende TR ye ilk geldiği zamanlar aa negüzel lan chevrolet nekadar ucuzmuş fln diye sitesine baktım. Daha sonra Chevrolet Kalos'un Kalos'unu alıp googleda arattığımda daewoo olduğunu anlamıştım =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 evet ama eski daewoo lardan cok daha guzel kaliteli ve sorunsuzlar[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Sorunsuz oluklarını anlamak için 2 3 sene geçmesi lazım bakarak sorunsuz olacağını göremeyiz. Garantisi bitene kadar kullanmak için alınabilir. Yada ilk araba olarak ucuzlar. Ancak satarken nekadar değer kaybedecekleri tam bir muamma[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 chevy daewoo nun fabrikasini satin aldi zaten ilk etaptan beri bilinen bsi bence tasarimda lacetti ye yan gözle bakarim dierlerinin tasarimi kötü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 alman arabalarından ve bazı japon arabalarından şaşmayan kardeşim[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 abi alman malı olsun bisiklet olsun[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 aynen alman arabası olsn bizim olsn bence toyota hariç bi uzakdoğu arabası alınmaz bu arada yakında karşımıza protonlar çıkabilir yeniden çünküü vw alıyor :D protonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 japon arabasının öpte başına koy ne kötülüğünü gördün (iğiliğini görmediğin kesin):)[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 mümkünse opelden şaşmiim[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 dizaynlarda aynı zate reklamda bile diolardı galiba italyan tarımcısı hebele höbele tasarlamış die ne salakça ya hiç bir amarikan arbası italyan tarafından tasarlanırmı alala[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Senin dediğine bakarsak Pininfarina sadece Italyanlara iş yapıyO?[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bu arada bu "chevrolet" yurt dışında da aynı şekilde satılıyor sanırım, çünkü geçen gün nette o orta sınıf sedanının GT versiyonunun geliştirildiğini gördüm. Bu ne demek? Daewoo sadece isim olarak kalmış...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar