Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

daewoo marka chevrolet ler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu türkiyeye yeni gelen chevroleler aslında daewoo
çünkü boya numaraları parça numaraları felan bire bir aynı sadece adı değişik
çok şaşırdım valla bana da sanayide bi usta gösterdi
başka böyle bişey fark eyleyen var mı?[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)

[Bu mesaj laverda tarafından 10 Ekim 2004 20:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bende TR ye ilk geldiği zamanlar aa negüzel lan chevrolet nekadar ucuzmuş fln diye sitesine baktım. Daha sonra Chevrolet Kalos'un Kalos'unu alıp googleda arattığımda daewoo olduğunu anlamıştım =)[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Mesaj tarihi:
Sorunsuz oluklarını anlamak için 2 3 sene geçmesi lazım bakarak sorunsuz olacağını göremeyiz.

Garantisi bitene kadar kullanmak için alınabilir. Yada ilk araba olarak ucuzlar. Ancak satarken nekadar değer kaybedecekleri tam bir muamma[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Mesaj tarihi:
aynen alman arabası olsn bizim olsn bence toyota hariç bi uzakdoğu arabası alınmaz bu arada yakında karşımıza protonlar çıkabilir yeniden çünküü vw alıyor :D protonu
Mesaj tarihi:
dizaynlarda aynı zate reklamda bile diolardı galiba italyan tarımcısı hebele höbele tasarlamış die ne salakça ya hiç bir amarikan arbası italyan tarafından tasarlanırmı alala[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
bu arada bu "chevrolet" yurt dışında da aynı şekilde satılıyor sanırım, çünkü geçen gün nette o orta sınıf sedanının GT versiyonunun geliştirildiğini gördüm. Bu ne demek? Daewoo sadece isim olarak kalmış...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
  • Yeni Oluştur...