sadbutTrue Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Dun crybaby 535q wah pedal aldım Super tek kelimeyle dehşet. Dun gece uyumadım :) Yalnız 2 sorum olacak. Wah oranını yukselttigim ve boostu actıgım zaman pedal acıkta ve yukarıda yani basmadan once halindeyken tık tık sesler duyuluyor amfiden. Cok hafif sesler boguk geliyor zaten fakat merak ettim bu normalmidir? Kullanan arkadaşlar bi zahmet cevaplarlarsa sevinirim. Bir de Wah ile ilgili egzersizler bunun teknigini ogreten metodlar nereden bulabilirim? Gitar hocam su an yurtdışında da ona gelınce bı surpriz yapıyım :)[signature][hline]..yeah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birm Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 +1[signature][hline]I have been where the sun never shines... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ya benim amacım oturup kirk hammett gibi wah kullanmak degil. Kanımca kirk hammett ne kadar metallica fanı olsam da wah ı berbat kullanan bir gitarist. ilk soruma yanıt ?[signature][hline]..yeah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 anladım dela saol.[signature][hline]..yeah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bi de vox die bişey var ki akıllara zarar ;)[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: sadbutTrue, 16 Ekim 2004 18:54 tarihinde demiş ki: ya benim amacım oturup kirk hammett gibi wah kullanmak degil. Kanımca kirk hammett ne kadar metallica fanı olsam da wah ı berbat kullanan bir gitarist. ilk soruma yanıt ? ya benc eo adam wah ı çok iyi kullanıyor çünkü wah tan başka yaptığı birşey yok:) wah olmadan hiçbirşey o adam.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ya öle deme eski albümlerindeki sololar mükemmel ynai bi blackened solosu harikadır mesala,, sonraki soloları için bişey demiorum tabi ki :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: sadbutTrue, 16 Ekim 2004 18:40 tarihinde demiş ki: Dun crybaby 535q wah pedal aldım Super tek kelimeyle dehşet. Dun gece uyumadım :) oy ne ağlatıyosundur şimdi gitarı beah şewk geldi içime şöle wah pedalın köklendiği şarkılar açiyim[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ya ben Wahdan aşırı nefret ediorum. Yani bana o pedalı beleşe verseler bile almam demiim alırım da yani böle sevinmem etmem. kullanmam da durur yani. çok yavşak gelio o ses bana. Bilmiorum belki doom tarzı müzik yaptığımdan dolayı sevmiorumdur :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 hayir simdi vahvha pedali gitaristin kampus hayati ve taksim ortamlarinda is yapma yetisini dusurur yani bi gidip simdi dimmu borgir var bide vahvah var simdi bi muzikleri duymaya calis bak ortamdasin kizlar var bi dimmu borgir var bak boyle sert asi karizma dusundunmu aklina elinde kamci manita yiyici bi adam geliyo bide vahvah yavsak afropuff bi zenci fender strat vah vah bide o zaman ortamdaki durumunu dusun[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: Mortis, 16 Ekim 2004 23:18 tarihinde demiş ki: ya ben Wahdan aşırı nefret ediorum. Yani bana o pedalı beleşe verseler bile almam demiim alırım da yani böle sevinmem etmem. kullanmam da durur yani. çok yavşak gelio o ses bana. Bilmiorum belki doom tarzı müzik yaptığımdan dolayı sevmiorumdur :) sen biraz "rocker" değilde "metalci" bir kişisn belki de ondandır.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: Delanoresse, 16 Ekim 2004 23:22 tarihinde demiş ki: wah superdir mortiscim her sarkiya senlik katar vaku vaku yaparak sen olmakmi? bi daha dusun boyle bembeyaz suratli elinde kamci tasaklarina kadar latekse girmek varken ne senligi[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar