sibellcelikk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Merhaba arkadaslar, bana ingiliz bi arkadasım mesaj atıp aradı. Fakat ben attıgı numarayı arayamıyorum. Numara kullanımda degil diyo. Numara +44 lu. Neden boyle oluyodur bi fikriniz varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 kontörün var mı sibel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 senin telefonun yurt dışı aramalarına açık olmayabilir. ya da yanlış tuşluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Merhaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 sen buraya cep telefonu numarını bırakırsan elbet bir paticik arkadaşımız seni arayıp durumu çözmek için yardımcı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 burası çok kasıyo sibel skype varsa ordan devam edelim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar