Solozzo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Selam arkadaşlar, çok yakın bir arkadaşımın ilk single'ı çıktı, patilerede haber etmek istedim. Aslında görüşlerinizide merak ediyorum. (: Metehan'ın kısa biyografisi; Metehan Balta (Mart 24, 1982) Pop - R&B Soul tarzlarında şarkıcı / müzik yazarı / produktor. Genç yaşta müziğe başladı. Birçok grupta gitar çaldı ve vokal yaptı. O dönemlerde amatör çapta müzik performansları ve birçok parça yazmıştır. Çocukluğundan beri tutkusu olduğu müzik tarzlarını benimseyip onları kendi müziğine entegre etmiştir.. Son 10 senedir birçok meslektaşı ile albüm çalışmalarında bulunmuştur. Türkiye'de Pop, R&B alanında yaptığı çalışmalarla ismini duyacağınız sanatçı, ilk solo albümü'nün çalışmalarını Moda 17/A Stüdyo'larında bitirdi. Metehan ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, resmi web sayfası olan metehanbalta.com adresinden takip edebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 kızları ellemek için mi çekti klibi? bide metehan isminde biri şarkıya uuu yea diye girince bana bi kıkırdama geliyo. problem bende mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan kişi olunca ister istemez savunma durumunda hissettim kendimi. (: Klibi tabiki kızları ellemek için çekmedi seninde tahmin edeceğin üzere. (: Tamamen yönetmenin insiyatifinde yapılan bir kurgu. Ben yakından tanıdığım için yadırgamıyorum, R&B tarzına oldukça fazla mesai harcamış birisi gerek yurt içinde gerek yurt dışında ve tamamen kendi imkanları ile hazırladığı bir sound. Umarım ve dilerim ki önyargısız olarak dinlenilir. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 adeta bir justin timberlake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar