Sethlor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Böle bişe mümkünmü onu öğrenmek istedim 1.4 centrin 256 mb ram 40 gb harddisk 32 mb radeon 7500 ekrantı kartı olan bi laptopum var ve daoca girince hiçbi pixel çizemiyo heryer simsiyah yada bembeyaz oluyo bu yüzden ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum eğer öle bişey mümkünse Bu arada 1.8 amd ve yine 32 mb ekran kartlı bi bilgisayarda daocu biraz takılsada rahatlıkla oynayabiliyorum acaba bendeki sorun neden kaynaklanıyo olabilir bilgisi olan varmı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 oyun hakkinda bilgim yok ama muhtemelen ekran kartin ve 256 ram in den kaynaklaniyo performans udusklugu cunku islemcinin rahatlikla kaldirmasi lazim ekran kartini upgrade edemessin sayet aldigin markanin boyle bi iddiasi yoksa[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar