Mix Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 ideefix in bi kampanyası var cogu kitabı cok ucuza alabiliyoruz. fakat daha fizli bilgi almak için ideefix in sitesine girmek istiyorum. fakat site cok yavaş acılıyor veyay arısı acılıyor geri kalan kısmı acılmıyor. bu fuarla ilgilenen varsa bilgi verebilir mi ne zamana kadar suruyor hangi yayın evleriyle antlasmalı. kargo ücreti ne kadar vs. gibi bilgileri verebilecek olan var mı?[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 www.ideefixe.com 22 ekimde bitiyo kargo ücretinden kazanıyorlar merak etme güzel bişey olmasına rağmen alacaksan baya fazla al bence 3milyonluk kitaba 12milyon kargo ödeme[signature][hline]Server is busy. [Bu mesaj zaidral tarafından 14 Ekim 2004 16:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 yok birden fazla alacam tabi ki :) siteyi vermişsinde siteyi biliyorum zaten ama açılmıyor :) c/p edilebilir misin sende acılıyorsa?[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 c/p edilemeyecek kadar çok şey var genişletmişler kampanyayı melekler ve şeytanlar 12milyon olmus mesela 100e yakın kitabevi katılıyor, kitap sayısını siz tahmin edin[signature][hline]Server is busy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 IDéEFIXE 2. Sanal Kitap Fuarı'nda Kültür-Sanat... Bir haftayı geride bıraktığımız fuarda, onbinlerce kitabı indirimli satın almanın yanı sıra, sevdiğiniz sanatçılarla gerçekleştirdiğimiz "chat"lere katılabilir ve önceki söyleşi ve fotoğrafları kitap ana sayfamızdan takip edebilirsiniz... Katılımcı yayınevlerine ve siz değerli kitapseverlere bir kez daha teşekkür ederiz... "Kimliği, çağı, coğrafyası meçhul" ama sanatı apaçık ortada olan sanatçı Mehmed Siyah Kalem'in resimleri 20 Ekim'e kadar Yapı Kredi Kâzım Taşkent Sanat Galerisi'nde sergilenecek... Sergi koridorlarında dolaşmadan önce sanatçının eserlerinin yer aldığı kitapların sayfalarını karıştırmak isteyenler için ...... Altın Kitaplar ve Oğlak Yayıncılık, IDéEFIXE 2. Sanal Kitap Fuarı'nda ve tüm kitapları %40 indirimli... Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları da %35 indirimle fuarın VIP Yayınevleri arasında... İstanbul'la ilgili 100 kitap, İstanbul Kitapçısı 'nda % 40 indirimli! Ayrıntı Yayınları'ndan Tom Robbins'in doyumsuz eseri Parfümün Dansı, 12.000.000 TL'ye IDéEFIXE'te!... IDèEFIXE - 24soru.com işbirliği ile düzenlenen IDèEFIXE Sanal Kitap Fuarı Bilgi Yarışması başladı! Bilginizi sınarken eğleneceğiniz ve birbirinden güzel hediyeler kazanacağınız bu 15 günlük maratona buradan katılabilirsiniz. GÜNÜN KİTAPLARI Değişim Yılları Çıktığınız Hevesle İniniz Altan Öymen Firma: Doğan Kitapçılık IDéEFIXE Fiyatı: 15.046.296 TL + KDV Kazancınız: % 35 Başar Başarır Firma: Doğan Kitapçılık IDéEFIXE Fiyatı: 4.212.963 TL + KDV Kazancınız: % 35 IDéEFIXE Fiyatı TL'nin altında; İndirim oranı % üzerinde olanları %35 - %40 indirim VIP Yayınevleri Altın Kitaplar Doğan Kitap İnkılap Kitabevi İthaki Yayınları Oğlak Yayıncılık İş Bankası yayınları Yapı Kredi Yayınları FUARDAN: Ankira Yayınları'ndan 3 kitap alana "Ejderha Mızrağı Takvimi" hediye İthaki'den Hellboy set alana poster hediye![signature][hline]Server is busy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 teşekkür ederim[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 reca :) daha bi sürü şey var girersin inşallah en kısa zamanda[signature][hline]Server is busy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Amanın balıklama atlamalık bir ortam :) --Kitaplara hücum eder--[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 gecen hafta gormu$tum ilk defa,hemen girip yuklu miktarda kitap aldım :) bak ankira'nın takvimi hediye ettigin, sipari$ verirken bilmiodum,kutunun icinden takvim cıkınca dumur olmu$tum; cok faydalı bir fuar,mutlaka girin bakın,tavsiye edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 biz geçen gün 170 milyonluk kitap aldık 110 milyon odedik kargoda bdvya geldi güzel oldu[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 uzumlukek kargoya ne kadar verdin ?[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 3,5 milyon kargo parası verdim, oldukca cuzzi bir miktar .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 bir sorunla karsılastım site zar zor acıldı (cok yavaşya neyse) siparişleri doldurudm sepete. satın al dedim bi menü geldi işte ne kadar karda oldugumu gösteren. satın almak için tıkllayın yazan yere de tıkladım fakat üyelik bilgilerimi degiştirecek olan yere yönlendiriyor. adres defterine adresimi yazdım ama?[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 up sorumu cevaplayabilecek olan var mı?[signature][hline] Ever felt away with me Just once that all I need Entwined in finding you one day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 nereden yapıyorsun işini çünkü abim sabanci univden denemiş olmamış[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar