zenc Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Selam arkadaşlar, Freedom Knights guildi olarak yeni oyuncular aramaktayız. PVE ve PVP de ortak ilerleyen guildimizde, bir çok önemli raid tamamlanmıştır. İlgilenen arkadaşların oyun içinde, zencmore, acay, jsgb isimleriyle iletişime geçmeleri yeterlidir. iyi oyunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zenc Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Icewatch server ında, Defiants tarafındayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 türkler pve ve defiant mı takılıyo sadece bu oyunda be ya... yok mu arkadaşım bloodiron pvp de gardiyın oynayan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Ben valla riptalona transfer oldum guardianım oyunda guardian guild yok be kardeşim :) full t3 hk girdik 2 boss kestik diger guildimde türk kalmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ben bloodiron da defiant'ım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zenc Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 oski, icewatch a geçip bizimle iletişime geçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 icewatch pve ama ya =( aklım hayalim almıyor benim pve serverında oynamayı. no offense tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zenc Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 guildimize yabancı arkadaşların da katılımıyla büyük ilerlemeler yaşanmıştır. aramıza katılmak isteyen herkesi bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zenc Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Bloodiron tarafına geçtik, pvp yapmak isteyen arkadaşları da aramıza bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar