SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 abi nasıl bir açıklama bekliyordunuz ki? Laik, tüm dinlere saygılı, ileri görüşlü, modern bir gençlik yetiştirmek istiyoruz demesini mi? AKP lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 tıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guzeladamcengiz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 SenariouS said: abi nasıl bir açıklama bekliyordunuz ki? Laik, tüm dinlere saygılı, ileri görüşlü, modern bir gençlik yetiştirmek istiyoruz demesini mi? AKP lan bu ak parti laikligin savunucusudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 iyi dedi SenariouS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 yanliz nickin de cok kötüymüs söyliyimde aradan ciksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Phyxinsevgilisi said: mokoko said: hala müslüman olmamayı kötü bişi olarak görenlere acıyorum yahu. Yalnız şu olay gerçekten çok tehlikeli ya. En masum sayılacak adam bile beynine artık işlenmiş olduğu için bu düşüncenin doğru olduğunu sanıyo. Geçen ofiste yurtdışından bi arkadaş vardı, konuyu bizim elemanlar bi şekilde dine getirdi. Kızcağız başına geleceklerden habersiz, "ben inanca sahip değilim" dedi. Bizimkiler direkt başladı; "seni müslüman yapalım o zaman.", "müslümanlığı araştırdın mı hiç?" vs. şeklinde. Kız işi bitip odadan gidince de aralarında konuşuyolar; "bak gördün mü ailesi böyle yetiştirmiş, allaha inanmıyo.", "Çok enteresan yaa" falan... Ben krizlere giriyorum masamda, bişey söylemedim gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 korktun mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Başparmağımı emerek masanın altında cenin halinde bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Seele said: yanliz nickin de cok kötüymüs söyliyimde aradan ciksin. Hayir efendim nickim süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 bir nesil böle olacak, düşünün böle gezen tipleri sdfsdf kaset yapıcam hepsine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Mr_Hand said: Başparmağımı emerek masanın altında cenin halinde bekledim. abi korkmussun mahalle baskisi denen sey. neden cikip rahat birakin lan kizi neye inanmak isterse inansin demedin. Ayrica kiza neden yazmadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 arkadaş bıkmadınız lan. şurda akp karşıtı bitane adam yok. ay çok kötü demiş, ay ne fena filan diyosunuz birbirinize. 4 sayfa ay akp çok kötü denir mi lan. 15 sayfa olacak zaten bu. yapmayın artık şu körler sağırlar birbirini ağırlar olayını ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 neye tepki verdiğimi anlamadım şuanda ama canım sıkıldı ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 gerçek tepki bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Anladık ulan sen de bi espri yaptın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 gerçek espri bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 http://media.tumblr.com/tumblr_lf6lhvUMbP1qd2mk0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 gerçek troll bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ben yazacaktım onu da :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 gercek yazi bu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 turkiye'de ateist bir nesil olmasın cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Nesiller ateist, dindar falan olarak görülmesin asıl. Yok böyle bi salaklık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Seele said: yanliz nickin de cok kötüymüs söyliyimde aradan ciksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 ahahaha cok ayip ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar