Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kasılma Problemi

emircanz

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar benim makina Amd atlhlon xp 2000+ işlemci 512 mb ddram 128 mb geforce fx5200 ekran kartı ama hala çok feci kasıo makina kitlenio yani.Sizce neyi upgrade etmeliyim ? Yardımlarınızı bekliyorum[signature][hline]Imsonia Sumoturu (Level 50 Cabalist)

-- Turkish Knights --

For Albion İçim (Albion/MERLIN)
Sosyal ağlarda paylaş

terrian trees gibi toa effectlerini kapat optionsdan veya best performans gibi hazır ayarlar var ona clickle rahatlar biraz pc veya aa fln açıksa kapat, eğer genede düzelmezse ekran kartını upgrade et[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Xayder Tearaway

[Bu mesaj XaYd3r tarafından 11 Ekim 2004 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

spyware vb kalabalık karambol bilg i kasan şeyler varmı bi kontrol et, ekran kartı driverınıda denersin, hiçbiri olmassa xayd3r ın dediği gibi performans ayarlarından düşürürsün, bide bi patchten sonra toa da kasma olayı baya çözümlendi, özellikle kaliteden kısıp performans yükseltilince kasma SI da nasıl denemedim tam ama o kadar azaldıki belki SI dan bile az kasar :p[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen

[Bu mesaj Mirluin tarafından 11 Ekim 2004 18:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Önce güzel bi virüs taraması yap.sonra eğer sorun çözülmediyse ekran kartı sürücüsünü upgrade et.Bende anlamam nası olduğunu ama hep çözüyo bu sorunları.Benimkini çözdü :).Yine en sağlamı sitesinden kartın detenator sürücüsünü yüklemek , sonrada bir temiz format atıp ekran kartı için cd si yerine detenatoru kullanmaktır derim.Bide aşırı ısınma gibi şeyler olabilir ama en muhtemeli sürücü diyorum.Tabii direct X yüklü heralde?
Sosyal ağlarda paylaş

directx 9 yüklü olmasa zaten toa i açmaz, ısınma olsa direk resetler ama ekran kartında bir ısınma oluyorsa bilemem. bütün bu yazılanları yapmana rağmen sorun düzelmiyorsa arkadaşından başka bir ekran kartı alıp dene eğer düzgün çalışırsa sorun ekran kartında demektir gidip aldığın yerden değiştirirsin o zamanda[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Xayder Tearaway
Sosyal ağlarda paylaş

Bende önceden 64 mb ekran kartı vardı onda nerdeyse oynayamıodum bunla eh işte.Ekran kartı son sürüm değil ona dikkat edicem.Bi de error guard die bişi indirdim windoswda 250 tane error buldu.Fix et dedim para fln istedi heralde çare oalrak format gözüküo hemen bi win xp cdsi bulmam lazım sora ekran kartının yeni driverını yüklerim off ooff[signature][hline]Imsonia Sumoturu (Level 50 Cabalist)

-- Turkish Knights --

Sosyal ağlarda paylaş

Xayder sana bişi sorucam.Şimdi ben format atamıyorum win xp cdsi bulamadım.Bu nedenle şu an ki haliyle en ii biçimde oynamak için neler yapmalıyım?

Şu an defrag yapıyorum işe yarar mı ? scandisk yapmalı mıyım ? ad aware adlı programı indirdim 502 tane ctical objects buldu onları sildim . Bunlardan başka aklına gelen bişi var mı ?[signature][hline]Imsonia Sumoturu (Level 50 Cabalist)

-- Turkish Knights --

Sosyal ağlarda paylaş

said:
daverc, 12 Ekim 2004 17:03 tarihinde demiş ki:
502 critical object...hmm bazi sitelerden uzak durman lazim emirjancim :D
Yok abi ben vallah masumum :P babam giriodur :D[signature][hline]Imsonia Sumoturu (Level 50 Cabalist)

-- Turkish Knights --

Sosyal ağlarda paylaş

hdd inden kaynaklanan bir sorun ise ki öyle gözükmüyor (hdd den kaynaklansa program açılışları fln geç olur zone olmalar uzun sürer bunun çözümüde scandisk yapmak ardındanda disk birleştirici yapmak) onun için dediğim gibi s&d spybot u indir update yap tarattır bir güzel makineni eğer adaware ile o kadar şey bulmuşsa spybottada bi 50 tane bu tip şeyler bulur silersin ardından norton 2003 tavsiye ederim veya 2004 update edersin 1 kere scan edersin pc ni ardından windows bağlangıcında nortonun otomatik olarak başlamasını iptal edersin (yerini tam olarak bilmiyorum ama bir komutu vardı çalıştırdan hatırlarsam yazarım veya system mechanic diye bir program var gereksiz şeyleri kaldırıp windows tweak e yarıyor onu kullanabilirsin startup manager olarak geçiyor program içindeki adı, neyse norton nun otomatik olarak başlamasınıda iptal ettin mi norton un sistemi kullanmasından dolayı oluşacak yavaşlama sorunuda ortadan kalkmış olur, hdd inde c:windows klasörü içindeki temp klasörünün içini boşaltmanda hdd in yararına olacaktır gereksiz temp dosyaları vardır içinde. tüm bunlara rağmen sorun çözülmemişse son seçenek formattır anladığım kadarıyla dos a geçememişsin veya geçmene rağmen komutu yazmışsın ama format atamamışsın bunun çözümü bir yerden win98 boot disk edilim onunla bilgisayarı boot etmek ve cd yardımı ile başlatıp dos a geçmektir oradan "d:format" (d: bir örnek cdrom sürücünün harfi neyse öyle olduğunu varsay) dediğinde format işlemine başlayacaktır. umarım sorunun hallolur[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.

Xayder Tearaway
Sosyal ağlarda paylaş

said:
daverc, 12 Ekim 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
emircan ayk abiye sorsaydin ya bi :)
Ya zor geldi şimdi bi kişiye sormak yerine daha çok kişiyi sordum daha çok bilgilendim. kapiş ? :D[signature][hline]Imsonia Sumotoru (Level 50 Cabalist)

-- Turkish Knights --

Sosyal ağlarda paylaş

Benimde laptopda 1.4 centrino 256 mbram 32 mb radeon 7500 ekran kartı var ama oyuna girince heryer simsiyah yada bembeyaz oluyo alet hiçbişeyi çizemiyo ama aynen buna benzer bu configirasyonda oyun takılsada oynayabiliyodum arkda onunda ekran kartı 32mbdı buna bi çözümü olan varmı[signature][hline]

[Bu mesaj Sethlor tarafından 16 Ekim 2004 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar ben bilge format attım yannız bir sorunum var hani masaüstündeyken sağ tıklayıp özellikler varya ona basınca özellikler açılmıo bi tane kum saati çıkıp hemen gidio ve hiç bişi olmuo ? neden acaba

not:denetim masasından da denedim[signature][hline]Imsonia Sumotoru (Level 50 Cabalist)

-- Turkish Knights --

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...