Sensible Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Ya arkadaşlar xp için the lost seed adlı questi yapıyordum,yanlışlıkla quest için gerekli bi itemı sattım :( Şuan kitlenmiş durumda hiçbişey yapamıyorum,quest journlist'e git dediler ama o da bişi yapmıyo.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 questin adini yazarak ve yanlislikla itemi kaybettigini belirterek appeal et, 1 2 gun icinde sen offlineken inventoryine o itemi koyuyorlar, sana da email le bildiriyorlar[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 hazir questten soru açılmışken bende bişe sorayım gereksiz thread açmayalım..:) ben şimdi mevcut quest i nasıl iptal edebilirim:?yani vazgeçtim diyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 İptal etmene gerek yok, yapmasan da olur, yanlızca journalinda bitmemis olarak gorunur[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ya bende orda gozuksun ıstemıorum ıste :) kıl oluyorum yarım yamalak kalsın ıstemıorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Az önce yetkili adam geldi verdi bana item'ı. Ama quest resetleme veya iptal etme gibi bişey yokmuş çok saçma ya[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 bide yetkililere nasıl ulaşıyoruz? komutu falan nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Hayır sıfırlamıyo ki onlar?! Sadece bitirilmiş questleri temizliyolar daha yeni denedim hatta yetkiliye de sordum[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Ya aslıda öyle olması gerek çok saçma quest iptal edememek[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 ama yeni bir quest alınca üstüne alınıyor eskisinin dimi? yoksa eskisi gene duruyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saint Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: Reumer, 16 Ekim 2004 14:02 tarihinde demiş ki: ama yeni bir quest alınca üstüne alınıyor eskisinin dimi? yoksa eskisi gene duruyomu? Eskisi olduğu gibi duruyo[signature][hline]Sianure - Infiltrator (Kay - Retired) Beluga - Reaver (Kay - Retired) Sianure - Warrior (Galahad - Retired) Mothman - Buffbot (Kay - Sold ) Necroll - Necromancer (Kay - Sold) Bafilebeni - Buffbot (Galahad - Sold) Gariban - Skald ( Mordred - Active ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar