Nivea Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 1-525 archaeology i 20tl ye geliştiriyorum ö.m. dan ulaşabilirsiniz. archaeology neden önemli: bu yetenek ile birlikte bir çok rare ve epic eşya ve iki adet epic mount elde edebilirsiniz. http://www.wowhead.com/skill=794 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ne pzarlar çıktı şu oyunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 öyle deme işkence bir iş o professionı levellamak. ben dayanamadım attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Honorbuddy öğrenen herkes de bu işe giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 nasıl yapılıyor ya, 20TL ye o zahmet çekilir mi? bot falan mı kuruyorsunuz, ne yapıyorsunuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Diyo ya adam işte yukarda honorbuddy diye... Botun dik alası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 honorbuddy ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 wowkafası.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nivea Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 up honorbudyy legal değil ben kendim geliştiriyorum kolay zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonicwave Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Niye legal olmasın? Anayasal düzenlemede Honorbuddy suç teşkil eden bir unsur olarak mı eklendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Sonicwave said: Niye legal olmasın? Anayasal düzenlemede Honorbuddy suç teşkil eden bir unsur olarak mı eklendi? aynen öyle. adam oyun içinden bahsediyor. maksat trolluk olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2012 acabı adamı neden attılar bısey soracaktımm ona :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar