BrAinSToRm Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Merhabalar, yeni yetme bi pilot olarak imparatorluga katildim ama tie fighter imi nerde kullanabilirim. Nasi uzaya cikicam ? starportta acmayi denedim olmadi : )[signature][hline]free your mind
BrAinSToRm Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 starport a gidip space terminal ile cikiyormusuz fakat tek basima dolasmak icin fazla buyuk bi alan O.o[signature][hline]free your mind
Guru Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 hangi serverdasın ve ismin ne? benimde yeni bitti download beraber takılırız en azından beta da imp olmayı dusunuyorum hem rebel kastık sıra imp de =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
BrAinSToRm Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 server listesindeki en ustteki listedeim hm Test ... diye basliyor dusanirim hehe : ) olur tabi birlikte dolasalim ismimde sanirim smigol muydu oyle bisiydi heh, bana nick ini verde mail atiyim sana hic bisi aklimda deil : )[signature][hline]free your mind
faki Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 valla arkadaşlar size önce şunu diyim ben normal serverda rebeldim. Test centera girdim başladığım şehirde imp pilot commander vardı imp oldum. Ama şunu sölemeliym imp pilot un 3. missionı bitmiyor ben bitiremedim valla. işin kötü tarafı 4. missionı bitirmeden skill teach yapamıyorsunuz. ben de kızdım gittim rebel pilot oldum allaha şükür rebel 4. missionı da bitirdim. nede olsa imp sux :) valla baya bi tecrübe ettim jtl hakkında 6 gündür oynuyorum tek kelimeyle muhteşem olmuş, daha da muhteşem oalcağpına eminim.
Öne çıkan mesajlar