azzael Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Baslıkta belirttiğim gibi accountumu satmak istiyorum.. tank ve dps olmak üzere pvp - pve itemlerinin tamamı bulunmaktadır. companionların üstleri kısmen epictir. yaklasık 1.5m para vardır. fiyat olarak 150 tl istiyorum. ilgilenenler pm atabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 hangi serverda bu char? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 The ravengerda karakter.. yanlış yazmış olabilirim ama böyle biseydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ah be dostum lord calyphoda arıyodum böyle bir char ben bütün guildim orda benim assasinde anca lvl 34 oldu kasamıyorum vakit olmuyo evli olunca.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 bu arada server transfer kapalı değilmi? açıksa almayı düşünüyodum ahuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar