Theridone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Selamlar, cep telefonumla birlikte gelen kulakligin solundan sesler boguk gelmeye basladi anlamsiz sekilde. Bunu telefonun servisine versem bakarlar mi? baksalar yapma/degistirme ihtimalleri nedir? Var midir boyle bir sansimiz. Ben telefonla birlikte geldiginden garanti kamsaminda diye dusunuyorum. Bugun kulaklik bakmaya gittim, guzel bi tanesi 150 liradan basliyodu. Cok geldi acikcasi. Telefonum Xperia bu arada, belki birisi vardir bu konuyla ilgili servislere basvuran, vereyim dedim bilgiyi. Saygi & Sevgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 telefonun yanında gelen kulaklık kaç paralık ki? 150 liralık kulaklık koymuşlarsa helal olsun sony e valla :D gir telefonculara çoğu modelin kulaklığı var, al gitsin. bakacaklarını sanmıyorum kulaklığa. garanti şartlarını okuyabilirsin ama bence kullanım hatası falan derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 evet kulaklık garanti kapsamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 yok abi 150 liralik falan bisey degil. ama gayet kaliteli basslari falan. 150 liraya olan kulakliklar bugun almak icin baktiklarim. onlar da orta seviye seylerdi yani. ben mikrofonu da olsun istiyorum kulakligin. boylece her yerde bulunamamis oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 bazı markalar mikrofon aparatını ayrı yapıyolar. sonra kulaklığı o aparata bağlıyosun. çok güzel o ya. nokia yapıyodu bunu. bi şansını dene yine de servise ver gitsin. ama telefonu da isterler mi bilmiyorum. oyle mallıkları olabiliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 telefonu isterlerse kulakligi alirim bu sekil verir giderim http://i.imgur.com/Gq4c9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 pil sorununda telefonu da alıyolar mesela. o yüzden dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar