mokoko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=0dWYcZUGWVo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Bu Stoch'un çaprazdan 90'a vuruşları hile olmaya başladı.Sürekli bu pozisyonlardan ekmek çıkarıyor ve özellikle bu tarz vuruşları arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Rewendor said: Gollere baktım şimdi, ilk gol dendiği gibi ofsayt gibi geldi bana, ama ikinci gol müthiş. Şu Stoch niye ilk 11 başlamaz anlamam zaten. Tamam fizik gücü çok yerinde değil de, şu haliyle bile gayet maç çevirecek kalitede bir adam. İlk 11'de başlasa alışacak adam 90lık tempoya bende anlamadım bu konuda Aykut'u. Antremanlarda da çok çalışıyormuş daha ne yapsın adam neye aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Stoch, Alex, Özer aynı anda sahada olmuyor sebebi bu. Çünkü geriye orta sahada pres yapacak formsuz bir Emre+Baroni kalıyor sadece. Ha Özer ve Stoch tercihinden birini yapacaksa Aykut ve ona rağmen Özer'i seçiyorsa burda bir sıkıntı var. Nedense ilk 11'in bankosu olamadı Stoch, takımın en kaliteli oyuncusu olmasına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Demin Spor Servisi'ni dinlerken Mehmet Demirkol Fener hakkinda soyle dedi: "Defanstan gelen yada forvetten donen orta sahaya yardim eden adam yok. Haliyle ortasahayi Fener'e direk teslim etmeyip biraz pres yapan takim aliyor oyunun hakimiyetini" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 stoch bu senenin ortasından itibaren falan ilk 11 çıkıyor ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 stochun kondisyonu baya baya arttı bu sene, zaten yaptıgı press ve kosulardan anlasılıyor bu. stoch bu takımın degismezi olmalı, adam sonunda basladı twente de attıgı golleri atmaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar