hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 bir arkadaşım yavru kedi buldu sokakta üşümüş baya biraz da yara almış ona baktı bi kaç gündür kendine getirdi falan ama evinde besleyemiyor ailesi izin vermemiş bana sordu alabilir misin diye benim evde de kedi fazlası var zaten almak isteyenlere vermek istiyoruz bi sevaba girin soğukta dışarda kalmasın yavrucak edit: 2 aylık sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 tey hayal kırıklığına uğrattınız beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 şehir falan yazsaydın bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 istanbul avrupa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 sarı siyah çizgili tekir yavrusu çok insan canlısıymış hemen mırlıyormuş sevince falan gideri var yavru kedi olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 sanki başka yavru kediler dışarda taklımıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 başka insanlarda da zeka var ama sende yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 şöyle bi sayfa yapmışlar kendisine :D http://www.facebook.com/pisicik.yuva.ariyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar