EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Salı günü ATV'nin yenibosnadaki stüdyolarına gitmem gerekiyor, Kadıköy'den nasıl giderim en kolay bir de ne kadar sürer oraya varmak fikri olan varsa çok makbule geçicek, dünya kadar taksi parası vermiyeyim boş yere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Metrobüsle Şirinevler veya Yenibosna'ya kadar gelirsin, ordan da minibüsle kapısına kadar gidiliyor bildiğim. 2 vesait ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 kim milyoner istiyoruma gidiyorujm deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 İş için gidiyorum da milyoner ne alaka lan =) oraya mı çağırıyorlar kaynak maynak bişey yapayım gitmişken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 ayarlasana bişeyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Olm ben sayısal loto oynasam 6 kolon benim oynamadığım 6 sayıya çıkar büyük ikramiye, bize çıkmaz öyle şeyler.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar