Katibim Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 bu arada döndüm ama eskisine nazaran nişanlıma ve işime daha çok vakit ayırıyorum günde max 1 veya 2 saat oynuyorum ve casual takılıyorum fishing kasıyorum explore yapıyorum cookingler event lar Oyundan tat almaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 wow tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 female dwarf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pasaktaylan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 nişanlı iş güç zaten 1 yıl sonra tahmini tabi diablo 3 cıkıcak kim oynar wowu sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 razzRaziel said: http://www.youtube.com/watch?v=jrKjNwejhfg bunun aynısı arkadaşım var, aranızda böyleleri varsa dikkat edin cidden hayatı mahvolabiliyor. Video çok iyimiş, bir an kendimi gördüm ama 6 yerine 3 sene sürdü bende :). PvP rank kasarken 36 saat kesintisiz oynamışlığım vardı. Neyse oyuna devam eden arkadaşlara yollayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 7 sene önce wow a başlamaya karar veriken nette wow la alakalı yazılar bakıyordum paticiği bu sayede tanıdım,artık wow u bıraktım,resmen insan at gözlüğü takmış gibi oluyor etrafında neler oluyor neler bitiyor farkında olamıyor hadi arena yap rgb katıl yada bugün heroic Ds yapalım gibi,artık mmorpg tarzı oyunlara katılmıyacağım 7 sene içinde 5 defa wow u bırakma girişimim oldu artık bu son,inanın arkadaşlar wow olsun diğerleri zaman törpüsü siz istemdikçe sonu yok,wow olmassa başkası doldurur boşluğu,gündelik oyunlardan portal 2 başlayıp şu wow un gölgesini atayım kafamdan, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 http://imgim.com/9stfo2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Bu adam ayda 2,5 mesaj atmis ortalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar