Black_Moon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 İri irklar cok ilgimi cekse de evdeki zorluklarini deneyimli biri olarak biliyorum mumkunse ortalama bi cussesi olan bi cins olmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Karea said: beagle olabilir mesela iri ırk, küçük ırk nasıl bişi istiyorsun tam ? mükemmelmiş bu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 ikisinin ortası, al sana boxer :D çok da güzel bir köpektir ama çirkindir de hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Moon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Haha boxer sahibi bi arkadasim var ne yazik ki iyi bi tercih degil :( bilincsiz haraketler yapan bi yapisi var Mumkunse biraz da zeki olmali :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Moon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 jaffa said: seviyorsan jack russel al. Bu oneri cok iyiydi aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Moon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Kucumencik olsa da cok zekilermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 american bulldog, bence dogoya 5 basar hemde daha sıcakkanlı ama evde zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 bunu al bunu iyidir bu ama bi gözü lekeli olsun resimdeki gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Moon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Beni tek parca halinde birakir mi ki bu kopecik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 nasıl köpek bakmasını biliyorsan bırakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Moon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Karea said: nasıl köpek bakmasını biliyorsan bırakır Bildigimi sansamda kumar oynamak gibi suna bi bakar misin hehe direkt yaklasma diyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 aha gülücüğü kaptım :D şaka bi yana eğer sanıyorsan biraz daha pratik yap yada daha ılımlı ufak, misal beagle gibi , ilerde sorun çıkarsada en azından sadece kendi hayatını mahfedecek bir cins al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Moon Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Tavsiye icin tesekkurler uzun suredir viskiyle birlikteydim ve benden bi sikayeti yoktu :) yine saniyorum... Ondan oncede ailemin yanindayken sahip oldugum alman kurdu kizim lara vardi ki o da yasliligi suredince bizimleydi... Yine de kitap ve forum destegi aliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 bull terrier ağır başlı bi köpek genel olarak fazla atılıp kapılmaz ama çok kaslı köpek tepesi atarsa ne olur bilmem ama öyle çok da oyuncu bi hayvan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 sana siyah fare yavrusu verirdim ama :D 3 sene kadar geç kaldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 ingiliz bulldog al. http://www.dogbreedinfo.com/images23/EnglishBulldogPuppy8WeeksDooley.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 PUG daha iyi! http://lolosad.com/wp-content/uploads/2008/01/mops_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 pug mükemmel ya <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jakopy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Eger ilgilenirsen golden veya labrador tavsiye edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar