Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Ben 3 tane c4 atarak geçtim orayı.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 abi ne kasıyosunuz yaw? o dönen zımbırtının döndüğü yerin kenarlarında 3 tane metal çıkıntı var. çekin vurun onları işte...[hline]Endure. In enduring, grow strong...
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ya bence oyun harbi güzel grafikler eh neysede kare lastiğe koptm 4 cd lik oyunda kare lastik :) ya araba sahnesi irenç ztn de dier dövüşler süper yani focusing olayı filan max payne ztn matrix 1 den özenti die biliorm ben ben çözünürlüü arttrdm belki düzelr die yok olmadı :p[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave...
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Diğer forumlarda o lastik olayının çözümü var. bu arada sağolun delircektim az kalsın. Ok yanlış yeri gösteriyor boyuna tavanı arıyorum bende[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar.
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: BiTcH_oFBaT, 24 May 2003 11:09 tarihinde demiş ki: 4 cd lik oyunda kare lastik :) [hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... ilk acılıs seysinde grafikleri ayarladıın yerde force object lod u kapat soldaki menuden duseliyo...[hline]Mekteb-i Sultani Abe be tıkla be abe
DISintegrated Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 İstisnasız bütün popüler filmlerin oyunları berbat olur. Yani en azından 80 lerden beri böyle.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Saykoleo, 24 May 2003 11:47 tarihinde demiş ki: said: BiTcH_oFBaT, 24 May 2003 11:09 tarihinde demiş ki: 4 cd lik oyunda kare lastik :) [hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... ilk acılıs seysinde grafikleri ayarladıın yerde force object lod u kapat soldaki menuden duseliyo...[hline]Mekteb-i Sultani Abe be tıkla be abe eyvallah :)[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave...
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: DISintegrated, 24 May 2003 12:31 tarihinde demiş ki: İstisnasız bütün popüler filmlerin oyunları berbat olur. Yani en azından 80 lerden beri böyle. Hepsi öyle değil bence ama aklıma şu an örnek gelmiyo :D[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Öne çıkan mesajlar