Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enter the Matrix.. [düşüncelerim]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi ne kasıyosunuz yaw? o dönen zımbırtının döndüğü yerin kenarlarında 3 tane metal çıkıntı var. çekin vurun onları işte...[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Mesaj tarihi:
ya bence oyun harbi güzel
grafikler eh neysede
kare lastiğe koptm
4 cd lik oyunda kare lastik :)

ya araba sahnesi irenç ztn de dier dövüşler süper yani focusing olayı filan

max payne ztn matrix 1 den özenti die biliorm ben

ben çözünürlüü arttrdm belki düzelr die yok olmadı :p[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave...
Mesaj tarihi:
Diğer forumlarda o lastik olayının çözümü var.
bu arada sağolun delircektim az kalsın. Ok yanlış yeri gösteriyor boyuna tavanı arıyorum bende[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki:
her ejderhanın icinde bi kedi yatar
her kedinin icinde de bi ejderha yatar
her içinde bişi yatan ejderhadır
her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar.
Mesaj tarihi:
said:
BiTcH_oFBaT, 24 May 2003 11:09 tarihinde demiş ki:
[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave...

ilk acılıs seysinde grafikleri ayarladıın yerde force object lod u kapat soldaki menuden duseliyo...[hline]Mekteb-i Sultani
Abe be tıkla be abe
Mesaj tarihi:
said:
Saykoleo, 24 May 2003 11:47 tarihinde demiş ki:
said:
BiTcH_oFBaT, 24 May 2003 11:09 tarihinde demiş ki:
[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave...

ilk acılıs seysinde grafikleri ayarladıın yerde force object lod u kapat soldaki menuden duseliyo...[hline]Mekteb-i Sultani
Abe be tıkla be abe

eyvallah :)[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave...
Mesaj tarihi:
said:
DISintegrated, 24 May 2003 12:31 tarihinde demiş ki:
İstisnasız bütün popüler filmlerin oyunları berbat olur. Yani en azından 80 lerden beri böyle.

Hepsi öyle değil bence ama aklıma şu an örnek gelmiyo :D[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
  • Yeni Oluştur...