Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Ben 3 tane c4 atarak geçtim orayı.[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 abi ne kasıyosunuz yaw? o dönen zımbırtının döndüğü yerin kenarlarında 3 tane metal çıkıntı var. çekin vurun onları işte...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ya bence oyun harbi güzel grafikler eh neysede kare lastiğe koptm 4 cd lik oyunda kare lastik :) ya araba sahnesi irenç ztn de dier dövüşler süper yani focusing olayı filan max payne ztn matrix 1 den özenti die biliorm ben ben çözünürlüü arttrdm belki düzelr die yok olmadı :p[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Diğer forumlarda o lastik olayının çözümü var. bu arada sağolun delircektim az kalsın. Ok yanlış yeri gösteriyor boyuna tavanı arıyorum bende[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: BiTcH_oFBaT, 24 May 2003 11:09 tarihinde demiş ki: 4 cd lik oyunda kare lastik :) [hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... ilk acılıs seysinde grafikleri ayarladıın yerde force object lod u kapat soldaki menuden duseliyo...[hline]Mekteb-i Sultani Abe be tıkla be abe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DISintegrated Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 İstisnasız bütün popüler filmlerin oyunları berbat olur. Yani en azından 80 lerden beri böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: Saykoleo, 24 May 2003 11:47 tarihinde demiş ki: said: BiTcH_oFBaT, 24 May 2003 11:09 tarihinde demiş ki: 4 cd lik oyunda kare lastik :) [hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... ilk acılıs seysinde grafikleri ayarladıın yerde force object lod u kapat soldaki menuden duseliyo...[hline]Mekteb-i Sultani Abe be tıkla be abe eyvallah :)[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: DISintegrated, 24 May 2003 12:31 tarihinde demiş ki: İstisnasız bütün popüler filmlerin oyunları berbat olur. Yani en azından 80 lerden beri böyle. Hepsi öyle değil bence ama aklıma şu an örnek gelmiyo :D[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar