Seele Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 simdi efendim benim külüstürde iki problem var. birincisi: normelde yanmayan yag lambasi virajlara hizli girince yaniyor bir iki saniye yanip sönüyor neden ?? ikincisi: benzin doldurmak bana iskence resmen. zamazingoyu benzin deposu sokuyorum basdigim anda tik geri atiyor (sanki depo doluymus gibi). cok hafif dokunarak 15 dakkikada 5 litre dolduruyorum. depoda nasil bir sakatlik olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 yag lambasi ile ilgili olarak, yag seviyeni bir kontrol et, eksilmis olabilir. depoda da belki bir tikaniklik gibi bir sey vardir, cok fazla benzin gelince, lonk diye depoya gitmiyorsa depo dolmus gibi davraniyor olabilir. Soyle bir test yapabilirsin, pompayi tamamen sokmadan benzini bas bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 benzin doldurmayi bir cok posizyonda denemedim. hatta bana inanmayan bir arkadasim benimle benzin koymaya geldi. sonra arabaya tekme atip gitti. icinde nasil bir pislik olabilir ki. yag olayinada baktim normal seviyede. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Yağ olayı için müşürü bi kontrol ettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 yağ müşürü diye bişi vardı demi lan :D ehliyet sınavında görünce gülmüştüm hatırladım birden 7 yıl önce tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 yağ müşürü, fren müşürü, geri vites müşürü ohhooo çok var olm sdgfdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar