pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Kazaadan 750mb film indirdim daha oncede basıma gelmisti neyse filmi bi actim 10saniye hö dedim dosya boyutu 750mb ama degisen bisi yok, oteki filmde paralı filan geyigi yaptı ama bu filmde hic bisi yok reklam v.s nası cozerim bu sorunu[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Yani filmin içi tamamen siyah mı?[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 codec[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 said: lancelotdulac, 16 Ekim 2004 02:52 tarihinde demiş ki: Yani filmin içi tamamen siyah mı? 10sn sonra bitiyor hangi codec lazımki???[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Evet büyük ihtimalle Codec sorunudur.Sana tavsiyem KAzaa Mega Codec Pack diye birşey var.Onu bul çek yükle.Codec sorunun kalmıyor.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2004 100 /100 fake :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar